Maart – Extra blog: Extra tips voor Brabantse uitjes tijdens de Paasdagen

De Paasdagen vormen het ideale familiemoment. Het is veelal de uitgelezen kans om er samen op uit te trekken, en leuke dingen met elkaar te beleven. De regio tussen Den Bosch en Nijmegen heeft daartoe ongelofelijk veel te bieden. Er valt heel veel te ontdekken. We lichten er alvast enkele uit.

Extra tips voor Brabantse uitjes tijdens de Paasdagen

Vakantiepark Zevenbergen

Om te beginnen een verblijf bij Vakantiepark Zevenbergen in Heesch. Dit park in het groen ligt heerlijk centraal binnen de driehoek Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven. Een dierrijk park met aangename verblijfsbungalows. Te voet, per fiets of gemobiliseerd kun je vandaaruit alle kant op: de bossen in, richting pittoreske dorpjes of naar de grote stad. Als je aangeeft de boeking via Brabantse Juweeltjes te maken voor het Paasweekend of de Paasweek, dan krijgen je maar liefst 20% korting op de huurprijs. Deze aanbieding geldt voor een verblijf in Bungalow Kraanvogel (2 personen). Bekijk het op https://vakantieparkzevenbergen.nl/boeken/vakantiebungalow-kraanvogel, en pak die unieke kans!

Extra tips voor Brabantse uitjes tijdens de Paasdagen

Billybird Park Hemelrijk

En wat te denken van een hemelse Paaslunch? Bij Hemelrijk kun je smakelijk genieten van de lekkerste, uitgebreide Paasbrunch op Eerste en Tweede Paasdag. Er kan natuurlijk binnen bij Billybird Park Hemelrijk in Volkel ook heerlijk gespeeld worden, en bij lekker weer buiten.

Meer info: https://billybird.nl/park/hemelrijk/evenementen/

Extra tips voor Brabantse uitjes tijdens de Paasdagen

Winery & Herbs

Bij Winery & Herbs in Schijndel kun je ontspannen vertoeven tijdens de Paasdagen. Om alvast in de sfeer te komen kun je ze ook al bezoeken tijdens de Open Camping Dag op 1 april ’23. Stichting Vrije Recreatie organiseert samen met I love kamperen een open dag waar Winery & Herbs aan meedoet. Zo kunnen je alvast kennis maken met deze mooie plek voordat je er gaat logeren. Naast kamperen kun je bij dit Brabants Juweeltje ook terecht voor workshops, vergaderruimtes, proeverijen en een streekwinkel met lekkernijen zoals huisgemaakte wijnen. Deze wijn kun je tijdens de Open Camping Dag proeven op het terras. Liever koffie? Die staat dan ook klaar. Geert en Myriam zijn er om je (eventuele) vragen te beantwoorden. Je bent op 1 april welkom tussen 10.00 – 17.00 uur. Meer weten? Kijk op www.wineryandherbs.nl.

Extra tips voor Brabantse uitjes tijdens de Paasdagen

Mitra ’t Heuveltje Heesch

Ontdek de vernieuwde en vergrote slijterij Mitra ’t Heuveltje in Heesch. Een tip voor de week na Pasen: van woensdag t/m zaterdag vieren ze de heropening met leuke activiteiten, proeverijen en acties. Je vindt Mitra aan ’t Dorp 88 in Heesch (tijdelijke adres 86a, dus net iets verder).

Extra tips voor Brabantse uitjes tijdens de Paasdagen

Markt Aa-land Dag bij Alpacafarm Vorstenbosch

Alpacafarm in Vorstenbosch is ook een heuse aanrader om te bezoeken tijdens de Paasdagen. En ook daar kun je vooraf al in de sfeer komen. Want op zondag 2 april ’23 kun je er de lekkerste streekproducten en mooiste ambachten ontdekken. Allen van ondernemers gevestigd langs de rivier de Aa. Het is dan dus Aa-land Dag bij Alpacafarm Vorstenbosch. Je kunt die dag ook een kijkje nemen bij de lieve alpaca’s. Voor kinderen is er een springkussen en zijn er mogelijkheden voor schminken. Uitleven in de speeltuin kan eveneens, en tegen betaling is het mogelijk om een toffe alpaca-speurtocht te doen. Voor info: www.alpacavorstenbosch.nl.

Extra tips voor Brabantse uitjes tijdens de Paasdagen

Gastenverblijf Het Voorhuis

Bij Gastenverblijf Het Voorhuis in Herpen kun je op vakantie met je eigen paard. Maar weet je ook dat ze hier vijf heel lieve pony’s hebben? Ga tijdens de Paasdagen op wandelsafari met de pony’s! Herman, Keet, Fenja, Heide en Moesje worden heel graag verzorgd en vertroeteld, en vinden het heerlijk om samen op safari te gaan over de paden op de Erfdijk, direct gelegen aan het gastenverblijf. Leuk voor grote en kleine gasten! Ook zonder overnachting bij Gastenverblijf Het Voorhuis kun je op stap met de pony’s. Een wandelponysafari is ook mogelijk in combinatie met een picknick, je bent dan 1 a 2 uur onderweg. Oftewel, een leuk uitje met het hele gezin. Informeer naar de mogelijkheden. Op tijd reserveren is aan te raden via 06-22822934.

Extra tips voor Brabantse uitjes tijdens de Paasdagen

Restaurant Pit

Zin in een culinaire uitgebreide Paasbrunch, maar geen zin om uren in de keuken te staan? Restaurant Pit in Heeswijk-Dinther helpt graag! Kom 1e paasdag genieten van een culinaire paasbrunch en laat u lekker in de watten leggen. Ze serveren 5 heerlijke seizoensgerechten voor € 59,00 per persoon. Deze dag ontvangen zij u graag tussen 11.30 uur en 12.30 uur.

Alle Brabantse Juweeltjes zijn unieke plekken, dicht bij elkaar en daardoor gemakkelijk te combineren. Bekijk ze allemaal en plan je ontdekkingstocht door Brabant. Wat wordt jouw volgende uitstapje?

Bekijk alle Brabantse Juweeltjes