Mei – Deze wil je niet missen: ontdek de nieuwste Brabantse Juweeltjes

Brabant staat bekend om zijn gastvrijheid, gezelligheid en natuurlijk zijn heerlijke keuken. Met onze Brabantse Juweeltjes hopen we dat te benadrukken. En we staan natuurlijk niet stil: er doen steeds meer Brabantse Juweeltjes hun toetreden. Met de komst van nieuwe juweeltjes, zoals De Toren, De Linde, Skål en Kampeerbeleving Dijksehoeve, wordt de goede reputatie van de regio tussen Den Bosch en Nijmegen alleen maar versterkt. Laten we eens een kijkje nemen naar deze nieuwkomers.

[tekst gaat verder onder de afbeelding]

Culinair genieten bij De Toren

Eén van de nieuwste Brabantse Juweeltjes is De Toren in Heeswijk-Dinther. Hier draait alles om het echte Brabantse huiskamergevoel, maar dan met een verrassende twist. Of je nu langskomt voor een ontspannen kopje koffie met de krant, een snelle lunch, of een uitgebreid diner met vrienden, hier ben je aan het juiste adres. Het jonge, enthousiaste en ervaren team zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt en dat het je aan niets ontbreekt. De sfeer is informeel, maar het eten heeft de kwaliteit van een high-end restaurant. Een perfecte combinatie voor iedere gelegenheid.

2 Proost op Scandinavische sferen en Brabantse smaak bij Skål

De Linde in Reek maakt van eten een belevenis

In De Linde draait het niet alleen om lekker eten, maar om de complete ervaring. Hier dompel je jezelf onder in een warme, huiselijke sfeer waar je ongedwongen kunt genieten van de lekkerste gerechten. Van een smaakvolle lunch tot een uitgebreid diner, maar vergeet vooral niet het assortiment aan verrukkelijke ijssmaken te proberen. De Linde is de perfecte plek om mooie herinneringen te maken met vrienden en familie.

Proost op Scandinavische sferen en Brabantse smaak bij Skål

Skål, de naam zegt het al, is een ode aan de Scandinavische keuken en gezelligheid. Het restaurant in Grave ademt een intieme sfeer waar minimalisme en lokale, eerlijke producten centraal staan. Laat je verrassen door de culinaire hoogstandjes geïnspireerd op de Scandinavische keuken, maar met een Brabants tintje. Skål biedt een unieke culinaire ervaring die je niet snel zal vergeten.

Kampeerbeleving Dijksehoeve: waar avontuur en gezelligheid samenkomen

Voor wie op zoek is naar een unieke kampeerervaring in de prachtige Brabantse polder, is de Dijksehoeve in Nistelrode de perfecte bestemming. Geniet van het kampvuur, de Brabantse gezelligheid en de talloze activiteiten in de omgeving. Of je nu wilt wandelen, fietsen of gewoon wilt ontspannen, hier ben je aan het juiste adres. Een verblijf op de Dijksehoeve staat garant voor avontuur, gezelligheid en een onvergetelijke tijd voor jong en oud.

Alle Brabantse Juweeltjes zijn unieke plekken, dicht bij elkaar en daardoor gemakkelijk te combineren. Bekijk ze allemaal en plan je ontdekkingstocht door Brabant. Wat wordt jouw volgende uitstapje?

Bekijk alle Brabantse Juweeltjes