Jouw locatie op brabantsejuweeltjes.nl?

Meld je aan via onderstaand formulier

Het is intussen ‘klip en klaar’ waarnaar de hedendaagse recreant en toerist op zoek zijn. Men wil vermaakt en verwonderd raken, bij voorkeur op ongecompliceerde wijze. Men streeft ‘geluksmomentjes’ na, al dan niet aaneengeregen tot kortere of langere vakantieperioden. Bezoekers van onze regio, inwoners incluis, willen in zekere zin ‘het mooie Brabantse leven vieren’. Daarnaast willen ze mooie herinneringen maken.

De merkbelofte die feilloos past bij de regio is: Heerlijk ontdekken, genieten en koesteren. Het betreft een sterke combinatie van fysieke en mentale bevrediging. Ontdekken gaat over ‘in beweging komen’, ‘eropuit trekken’, ‘nieuwe ervaringen opdoen’, ‘dingen zien en meemaken die je zullen verwonderen’. Genieten gaat over ‘er veel plezier aan beleven’, ‘genot hebben’, ‘vreugdemomenten’. En koesteren betreft het ‘zorgzaam met de herinnering omgaan’, ‘een emotionele waarde toekennen’, ‘de warme gevoelens die iets nadien oproept’.

Waar zijn de Brabantse Juweeltjes?

Het gebied tussen Den Bosch en Nijmegen vormt een ketting van fraaie Brabantse Juweeltjes. Juweeltjes die het verdienen om ontdekt te worden. Ze staan garant voor heerlijke genietmomenten. Het zullen ervaringen zijn die ongekend lang bijblijven. Ervaringen om te koesteren. Het concept Brabantse Juweeltjes is uiterst toegankelijk, bevat een sterk marketingverhaal, partijen die aan de voorwaarden voldoen kunnen deelnemen, en zij zullen het concept groter en betekenisvoller maken.

Wat kost het?

De Brabantse Juweeltjes is geïnitieerd door de gemeente Bernheze en worden vormgegeven door 5 organisaties die een nauwe verwantschap hebben met Toerisme en Recreatie. Om deel te kunnen nemen aan de Brabantse Juweeltjes is het noodzakelijk om je aan te sluiten bij één van deze organisaties. De kosten van deelname bedraagt naast het lidmaatschap per jaar € 150,-. De kosten worden via automatische incasso geïncasseerd.

  Onderneming en of locatie:

  Voornaam en achternaam `contactpersoon:

  Straatnaam + huisnummer:

  Postcode:

  IBAN Rekeningnummer:

  Plaats:

  Telefoonnummer:

  E-mail adres:

  Website: (indien aanwezig)

  Tenaamstelling rekeningnummer:

  Lid van:

  Ik ben geen lid van één van bovenstaande organisaties en wil mij graag aansluiten bij:

  Note: na uw opgave wordt u door de betreffende organisatie benaderd