Alpacafarm Vorstenbosch

Maar liefst 50 alpaca’s heten je van harte welkom.

De meest complete alpacaboerderij van Nederland vind je in Vorstenbosch, vlakbij Veghel en Uden. Op de boerderij wonen ruim 50 alpaca’s, waar jaarlijks vele veulens aan toegevoegd worden. In de basis betreft het een fokkerij. Je vindt er echter een compleet aanbod aan activiteiten, horeca en overnachten. Kortom; je komt tijdens een bezoek beslist ogen en oren tekort.

Wat valt er zoal te beleven bij dit bijzondere Brabants Juweeltje, waar ook heel veel te ontdekken valt? Nou, neem bijvoorbeeld de wekelijkse alpacawandelingen door De Maashorst in Noord-Brabant. Tijdens deze wandeling maak je kennis met de alpaca’s van de alpacafarm en hun bijzondere wol. Heb je zin in een gezellige, ontspannende en informatieve wandeling? Dan ben je bij de Alpacafarm in Bernheze eveneens aan het juiste adres. En er is meer, veel meer.

Op het erf van de Alpacafarm gebeurt er enorm veel. In een oogwenk sta je bij de weides en stallen. Genieten van een drankje op het terras of van een heerlijke high tea in De Alpacabar. Eén van de activiteiten met de alpaca’s is sowieso vlot geboekt. Wil je getuige zijn van de geboorte van nieuwe veulens? De kans is groot dat je het hier mee kan maken. Voor de kinderen zijn er talloze faciliteiten beschikbaar, waaronder de trampolines en skelters. Ook al leuk voor de kids: de alpaca Chilli speurtocht, in de modderkeuken aanmodderen én flink aan de slag met de waterpomp.

Wie langer wil genieten, kan heerlijk overnachten in de vakantiewoning of op de luxe camping in één van de vijftien luxe tenten. Beiden liggen in natuurgebied de Maashorst. In de vakantiewoning vind je een mooie houtkachel die het huis veel warmte en sfeer geeft. De extra lange bedden met een alpacawollen dekbed zorgen voor een goede nachtrust. In de fijne, volledig omheinde, tuin heb je veel privacy om te kunnen ontspannen. In het seizoen kun je verse appels en peren plukken van één van de fruitbomen. De overnachtingsmogelijkheden bevinden zich in een prachtige omgeving om te fietsen en wandelen. Op loopafstand vind je bovendien de Bedafse Bergen. Dat wordt genieten! Zeker weten.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van Alpacafarm Vorstenbosch op de website.

Contact

Leeghandseweg 10a
5476 VD Vorstenbosch

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje