Atelier aan de Streepen

Atelier aan de Streepen ligt in de bebouwde kom van Heeswijk-Dinther, met uitzicht op een mooi stukje natuur. Voor cursussen, workshops en feestjes. Toegankelijk voor iedereen! Voor jong en oud, met- en zonder beperking. Een leuke plek voor een workshop of feestje met familie of vrienden, maar ook alléén kun je je aanmelden. Je kunt er schilderen, beeldhouwen, mozaïeken, porselein schilderen, klompen versieren, houten schalen beschilderen, voorwerpen maken van natuurlijke materialen en nog veel meer!

Er kan zowel binnenshuis als buitenshuis gewerkt worden. Binnenshuis kunnen maximaal 12 mensen werken, maar bij mooi weer kunnen grotere groepen bij het atelier een workshop volgen. Daarnaast is het ook mogelijk om grotere groepen te ontvangen wanneer de workshop gecombineerd wordt met andere activiteiten in de tuin achter het huis, onder de overkapping of op het grote grasveld vóór het huis.

De workshops worden geleid door Ingrid van den Boom. Ingrid heeft jaren gewerkt als ergotherapeut en heeft zich gespecialiseerd als coach voor creatieve communicatie. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de benodigde hulp, zal Ingrid de workshop alléén begeleiden of met méér volwassenen.

De activiteit wordt voor elke groep en voor iedereen afzonderlijk op maat gemaakt. Het is belangrijk dat je bij aanmelding aangeeft of er bijzonderheden zijn waar rekening mee moet worden gehouden. Bijzonderheden om te melden zijn bv. krachtsverlies in arm/hand, slechtziendheid, rolstoelgebruik, verstandelijke beperking, hulp bij toiletbezoek. In het atelier zijn verschillende gereedschappen en meubels aanwezig die aangepast kunnen worden aan de mogelijkheden van de gebruiker. Verder is er een aangepast toilet aanwezig.

Voor kinderen
Bij atelier aan de Streepen zijn er volop activiteiten voor kinderen. Zo is het mogelijk om een kinderfeest te organiseren of gewoon een gezellige knutselmiddag met vriendjes en vriendinnetjes. Het atelier heeft leuke creatieve activiteiten voor kinderen. Denk hierbij aan schilderen, mozaïeken, speksteen bewerken, doosjes beplakken, textiel verven, bloempotjes en bloemvaasjes versieren en nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden!

Kuntselmiddagen
Tevens organiseert Atelier aan de Streepen ook maandelijkse creatieve middagen. Deze middagen zijn altijd op de woensdag van 14.00 tot 16.30 uur en bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar tot en met ongeveer 13 jaar; kinderen met- of zonder beperking.

Je maakt elke bijeenkomst één of meerdere werkstukken die je meteen mee naar huis mag nemen (of als het iets is wat nog moet drogen, kun je het na een paar dagen mee naar huis nemen).

Kijk voor de actuele openingstijden van Atelier aan de Streepen op de website.

Contact

De Streepen 36
5473 PE Heeswijk Dinther

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje