B&B de Maashorst en Losdoorhetbos

Overnachten in dé natuurschat van Brabant

In het hart van het grootste natuurgebied van Brabant, op 2,5 kilometer van het plaatsje Nistelrode, ligt Bed & Breakfast De Maashorst. De kop van deze authentieke boerderij is volledig verbouwd, waardoor het plaats biedt voor drie gezellige kamers. Stuk voor stuk prachtige slaapplekken met uitzicht op de bossen van de Maashorst. Ideaal om bij te komen van een dagje wandelen of fietsen door het afwisselende natuurgebied.

Na een goede nachtrust kun je ’s ochtends genieten van een volledig verzorgd ontbijt op jouw eigen verwarmt terras. Met een lijf vol frisse lucht en een gevulde maag kun je daarna op pad om nog meer natuurschatten te ontdekken. Voor routekaarten, (elektrische) fietsen of tips voor eetgelegenheden of bezienswaardigheden kun je ook altijd bij B&B De Maashorst terecht. Zij willen namelijk jouw verblijf er zo prettig mogelijk maken, zodat je echt volledig kunt genieten van de pracht die de Maashorst te bieden heeft.

De kamer De Kanonsberg is vernoemd naar Napoleon die in het gebied rondom de B&B gevochten heeft, op de uitgestrekte heideveld aan de kant van Nistelrode. Daar is overigens niets meer van te zien behalve allerlei grassoorten. Die bedekken daar de grond en laten het uitzicht vrij voor mooie vergezichten. De plek straalt een enorme rust uit, die past bij de kamer. Gewoon een knusse plek om de nacht door te brengen. De Kanonsberg is geschikt voor 1 of 2 personen. De tweede kamer is wat ruimer opgezet dan de eerste en is vernoemd naar begrazingsgebied De Brobbelbies. Centraal gelegen in de Maashorst, is dit stukje landschap de woonplaats van Schotse Hooglanders, wisenten, pony’s en diverse vogelsoorten. Kleine en grote dieren vinden hier hun ideale plek. De Brobbelbies is ook een lekker plekje om te verblijven en is geschikt voor 1 of 2 personen.

Onder de naam ‘Los door het bos’ organiseert B&B De Maashorst allerlei activiteiten geschikt voor een familiedag, vriendenweekend of personeelsuitje. Voor een volledig verzorgde dag kun je sommige spellen combineren met een lunch, diner of lekkere barbecue. Geen vraag is er teveel. Pak je spullen dus op en vertrek nu richting Nistelrode!

Openingstijden
Bekijk de actuele openingstijden van Bed & Breakfast de Maashorst en ‘Los door het bos’ op de website.

Contact

Palmenweg 5
5388 SG Nistelrode

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje