B&B met vergaderlocatie Erve Jonkerhoeve

Logeren en/of vergaderen in complete gastvrijheid bij Erve Jonkerhoeve

Even helemaal tot jezelf komen. Een plek waar niets moet en van alles mag. Wakker worden in bijvoorbeeld een uiterst sfeervolle en rustgevende kamer… Bij Erve Jonkerhoeve in Heesch ervaar je het buitenleven optimaal door de ruimte, met verschillende dieren bij de boerderij en de natuur nabij. De mooie B&B met vergadermogelijkheden tref je vlakbij het prachtige natuurgebied de Maashorst aan. Voor de omgeving zijn diverse fietsroutes en wandelpaden beschikbaar, waaronder enkele tochten die er voor de deur starten.

Erve Jonkerhoeve heeft twee bijzondere kamers; Haver en Rogge. Beide zijn helemaal ingericht in landelijke stijl. Kamer Rogge heeft een tweepersoons kingsize bed, een zithoekje en een koffiecorner. De kamer bevindt zich op de bovenste verdieping. De kamer is 28 m2 groot en heeft een eigen badkamer met regendouche, en gedeelde woonkamer met openhaard op de begaande grond.

Kamer Haver heeft een tweepersoons kingsize bed, een zithoekje en een koffiecorner. De kamer bevindt zich op de bovenste verdieping. Deze kamer is 30 m2 groot met eigen badkamer met ligbad, en gedeelde woonkamer met openhaard op de begaande grond.

De rustgevende locatie biedt ook een mogelijkheid om te vergaderen t/m 20 personen. Erve Jonkerhoeve is namelijk de plek waar de gastvrijheid van het platteland samengaat met een locatie die je exclusief kan afhuren. Het is te boeken voor groepen tot en met 20 personen. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk. Ze bieden een ruim aanbod aan faciliteiten zoals audiovisuele middelen, een overheerlijke lunch, diner of borrelplank van lokale partners. Daarnaast is het ook mogelijk om er verschillende workshops te boeken. Bijzonder maakt het dat zij een locatie bezitten waar onder andere een workshop schapendrijven kan worden gedaan. Hebben jullie specifieke wensen? Bij dit Brabants Juweeltje maken ze er graag werk van.

Contact

B&B met vergaderlocatie Erve Jonkerhoeve
Venhofstraat 3
5384SZ Heesch

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje