Bike Adventure Herpen!

Samen ontdekken en genieten bij Bike Adventure Herpen!

Het verzorgen van actieve, avontuurlijke en hilarische wandel- en fietstochten voor families, kinderfeestjes, teambuilding, scholen, vriendengroepen, dat is waar Bike Adventure Herpen garant voor staat. Of je nu komt met 2 of met 100 personen: zij staan voor ieder gezelschap klaar. Met eigen fietsen ben je bij hen ook van harte welkom en huur je alleen het arrangement. De tochten zijn zonder begeleiding, maar wel met een duidelijke presentatie voor vertrek en compleet verzorgd met materialen. Ook verhuren zij toerfietsen, mountainbikes, beachcruisers, steps, BMX, tandemsteps, tandem, kinderfietsen, Fat Bikes, outdoor materiaal en GPS navigatie. Naast verhuur van de tweewieler verhuren ze ook allerlei spel en outdoor materiaal en spel materiaal.

Het programma van Bike Adventure Herpen staat bol van de activiteiten voor jong en oud, mobiel of minder mobiel, avontuurlijk of juist recreërend. Teveel om op te noemen, maar toch alvast enkele voorbeelden…

Neem nu bijvoorbeeld Lunch Avontyr Zuiderwaterlinie. Het is een avontuurlijke tocht waarbij je onder het genot van een hapje en drankje meer te weten zult komen over de Zuiderwaterlinie. Er zijn twee verschillende routeopties waarbij je verschillende vestingsteden kunt ontdekken. Ook bieden zij 2 stadwandelingen aan in de vestingsteden die je bezoekt, van om en nabij de 45 minuten. Bij route 1 staan de Megen & Ravenstein centraal (35 km). En bij route 2 staan Grave en Ravenstein centraal.

Een andere activiteit is Maffia Escape.Het verhaal gaat over Gielio de Blauwe. Hij was vroeger een beruchte maffiabaas in Herpen. Na een historische fietstocht met opdrachten worden jullie opgesloten in kooien. Welk team weet als eerste uit te breken? Boeiend, spannend en heel leuk om mee te maken.

En wat te denken van de Franse Tocht? Op stap met jullie Alpino pet en tweewieler gaan jullie met de Franse thema een leuk dagje beleven. Jullie maken een prachtige route door het bosgebied van De Maashorst. Onderweg stoppen jullie op verschillende plekken waar je fransen spellen gaat spelen. Dat betekent veel ontdekken en genieten. Wie lekker actief wilt zijn, die boekt gauw een arrangement bij dit Brabantse Juweeltje.

Contact

Koolwijksestraat 15
5373 KB Herpen (Koolwijk)

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje