BillyBird Park Hemelrijk

BillyBird Park Hemelrijk ligt in het buitengebied van Volkel. Bij BillyBird Park Hemelrijk kun je 360 dagen per jaar plezier maken.

Bij het recreatiepark is zowel binnen als buiten van alles te beleven; het hart van het park bestaat uit een prachtig strandbad, een trekpleister voor zwemliefhebbers en zonaanbidders. Rondom het strandbad leven de waaghalzen zich graag uit in het survivalgebied. Hier zijn o.a. een touwenparcours, een supersnelle bootjesglijbaan, een klimberg en de achtbaan te vinden. In de grote binnenspeeltuin Zeeroversland kunnen kinderen zich urenlang uitleven op o.a. de familieglijbaan, in het nieuwe speelparadijs “de Piratenkooi”, op de touwladders en in de botsautootjes. Ben je moe van het spelen dan kun je lekker tot rust komen tijdens een voorstelling van het levende poppentheater.

Zoek je een locatie voor een kinderfeestje, familiedag, schoolreisje of groepsuitje? Ook daarvoor ben je bij BillyBird Park Hemelrijk aan het juiste adres!  De combinatie van binnen- en buitenplezier én onze voordelige arrangementen zorgen voor een onvergetelijke dag.
Wat is gezelliger dan spontaan een BBQ organiseren? Ook dat is mogelijk bij BillyBird Park Hemelrijk. Verspreid over het park staan zestig felgele Weber barbecues klaar voor een heerlijk barbecue. Op het park zijn verse BBQ pakketten verkrijgbaar. Vooraf reserveren is niet nodig.
Er is nog veel meer te beleven bij BillyBird Park Hemelrijk. Meer informatie vind je op de website of op de facebookpagina van Billybird.

Tot ziens bij BillyBird Park Hemelrijk, wij heten je van harte welkom!

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van BillyBird Park Hemelrijk op de website.

Contact

Zeelandsedijk 34 a
5408 SM Volkel

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje