Op het Erf

Genieten van de natuur, zelf geplukte bloemen of fruit, eerlijk vlees én de prachtigste streekproducten?

Bij Op het Erf in Heeswijk-Dinther kun je van heel veel genieten, zoals van de knotbomen, heggen, poelen, wandelpaden, fruitboomgaard en een bloemenpluktuin. In de pluktuin kan je zelf gezellig bloemen en fruit plukken. Op het Erf heeft je echter nog heel veel meer te bieden.

De locatie is kleinschalig opgezet met toewijding voor goede streekproducten van eigen boerderij uit Brabant. Dit verkopen zij allemaal in hun boerderijwinkel. Maar liefst 5 hectare landschap is er ingericht met oude landschapselementen. Hun streven is om er een natuurrijk landschap van te maken. Veel aandacht bijvoorbeeld voor vogels door het inzaaien van akkerranden, het planten van bomen en de aanleg van heggen en een hakhoutbosje.

En dan de inwendige mens… Houd je van goede producten die erg smakelijk zijn? Hun scharrelvarkens en biologische kippen krijgen de ruimte en de tijd om te groeien, wat de smaak van het vlees enorm ten goede komt. Je kunt kiezen uit vele smakelijke producten, zoals: Scharrel Varkensvleespakketten van een gekruiste Bonte Bentheimer, Biologische kippenvlees van de Kemper landhoen en van Rundvleespakketten van de blonde d’Aquitaine afkomstig van een collega boer uit het Aa-dal. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om Biologisch fruit te plukken en kan je kiezen voor de Gevulde picknickmand met koffie, thee of sap en een lekkernij uit eigen keuken. Met deze picknickmand kun je aangenaam genieten van het natuurrijke Aa-dal, waarbij je uitzicht hebt op rivier de Aa in Heeswijk-Dinther.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van Op het Erf op de website.

Contact

Aa-brugstraat 4A
5473 GG Heeswijk-Dinther

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje