BoerenSolex

Aangenaam toeren aan de Maas en naar historische stadjes

Een gezellig uitje in het Brabantse en Gelderse land is bij BoerenSolex gegarandeerd. Van solexen met z’n tweetjes tot compleet verzorgde arrangementen voor grote groepen. Het solexen huren (originele gereviseerde oldtimers) is een geschikt onderdeel voor een familie-uitje, een teambuilding of een geslaagd bedrijfsuitje. BoerenSolex in Herpen uitgegroeid tot een gewaardeerd adres voor het organiseren van solex-uitstapje met kleine groepen en grote gezelschappen uit heel Nederland, België en Duitsland.

De solextocht over de Maasdijken heeft alles; toeren aan de Maas met direct langs de route historische stadjes, een groot horeca aanbod, veerpontjes, jachthavens en natuurgebieden. De fraaie routes strekken zich uit van Maasbommel tot Grave. Er is tijdens de solextochten voldoende tijd om onderweg een stop te maken bij een van de vele horecagelegenheden, van café, restaurant tot hotel, welke langs onze Maasroute gevestigd zijn.

Tijdens het solextoeren over onze Maasdijkroute ervaar je de nostalgie van weleer rijdend langs tal van monumentale panden, de kleine dorpjes Overlangel, Neerloon, het vestingstadje Ravenstein en de dorpjes Neerlangel, Deursen en Dieden. Langs natuurgebieden rond oude Maasarmen voorbij Haren ga je bij het kloosterstadje Megen de rivier de Maas over met het veerpont richting Maasbommel langs de jachthavens of met het veer richting Appeltern. Vervolgens door het vestingstadje Batenburg (waar in de oude kern de ruïne van het kasteel nog duidelijk zichtbaar is) toer je richting Niftrik.

Voor Niftrik ga je over de Maasbrug via het stadje Ravenstein naar Herpen. Bij een dagvullend programma rijd je Niftrik voorbij richting Balgoy waarna je over de Maasbrug via het vestingstadje Grave langs het natuurgebied van de oude Maasarm rond Keent toert. Vanaf Keent, een van de kleinste dorpen van Nederland en onderdeel van het natuurgebied de Maashorst, rijd je langs de Hertogswetering om weer terug te keren naar Herpen. Na de solextocht is er de gelegenheid om in de ontvangstruimte of vanaf ons terras met een drankje te genieten van het fraaie uitzicht. En… heb je geen rijbewijs of bromfiets-certificaat? Bij BoerenSolex Herpen beschikken ze ook over leuke Tandemsolexen en open Dafjes. Jullie kunnen dus altijd samen toeren. Wil je meer weten of de solextoeren of één van de andere leuke activiteiten van BoerenSolex? Kijk dan gauw op de internetsite.

Contact

St. Sebastianusstraat 3
5373 AC Herpen

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje