Bomenpark Heesch

Heerlijk toeven op een unieke plek: welkom bij ‘t Bomenpark

Bij restaurant ‘t Bomenpark verblijf je in een prachtige groene omgeving. In Heesch, aan de rand van De Maashorst, is het bijzonder goed toeven bij restaurant ‘t Bomenpark. Niet zonder reden wordt ‘t Bomenpark ook wel de culinaire toegangspoort tot de Maashorst genoemd. Een Brabants Juweeltje dat in alle opzichten schittert. Het gezelschap is er altijd aangenaam: wandelaars en vakantiegangers, gezinnen en zakenmensen, stille genieters en ontspannen groepen… Allemaal laten ze de dag voor wat-ie is, om even bij te kletsen, gezellig iets te drinken of uitgebreid te dineren. Een prima locatie en gezelschap dus om je tussen te bewegen.

Het restaurant biedt niet alleen een indrukwekkend uitzicht over de fraaie grote vijver en het bosgebied, maar ook heel mooie producten en verrassende gerechten. En… vergeet zeker niet het gezellige team dat alles op alles zet voor jouw perfecte verblijf overdag of ’s avonds.

Wie een bezoek wil combineren met een fiets- of wandeltocht, die is er helemaal op zijn plek. Bomenpark vormt namelijk een knooppunt in het provinciale wandel– en fiets-routenetwerk, dus er liggen prachtige routes op jou te wachten! Kom de regio verkennen en ontdek de mooiste bezienswaardigheden.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van ’t Bomenpark Heesch op de website.

Contact

Vorsselweg 3
5384 RW Heesch

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje