Bon Fromage

Jouw smaakpapillen, reukorgaan en ogen prikkelen? Dat lukt beslist bij Bon Fromage!

Zeg het maar: ben je een levensgenieter? Dan moet je écht een bezoekje brengen aan de grootste kaasspeciaalzaak in het gebied tussen Den Bosch en Nijmegen: Bon Fromage in Heesch (ze hebben trouwens ook een vestiging in Oss). Zij zetten de toon in de regio Oss, Bernheze, Uden, Veghel en Den Bosch, als het gaat om verrassend heerlijke kazen, streekproducten, bieren en nog heel veel meer.

In de ruime en toegankelijke winkel kun je een keuze maken uit een zeer uitgebreid assortiment Hollandse en buitenlandse kazen. Je treft in de winkel ook een keur aan leuke, lekkere en exclusieve artikelen aan, al dan niet om jezelf of een ander te verwennen. Als je wil, dan wordt het feestelijk verpakt. Diverse smakelijke pakketten zijn zelfs al voorbereid met cadeauverpakkingen, dus dat is gemakkelijk kiezen. Het Aangenaam Heesch-pakket is zeker één van de aanraders!

Vers belegde broodjes, heerlijke borrel- en tapashapjes, warm en koud buffet… je kunt het in de winkel bestellen maar ook via de internetsite. Uiteraard willen zij je ook graag adviseren met de culinaire invulling van jouw bijeenkomst of feest. Daartoe hebben ze mooie arrangementen en culinaire verrassingen in petto.

Bezoek maar vlot de winkel aan ’t Dorp en verlekker je aan het assortiment verse foodproducten en cadeauartikelen. Natuurlijk krijg je bij dit bezoek aan de winkels een nog betere indruk en kun je jouw smaakpapillen, reukorgaan en ogen ruimschoots de kans geven om al het lekkers door te laten doordringen.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van Bon Fromage op de website .

Contact

't Dorp 69
5384 MB Heesch

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje