Boutique Resort Life is Good

Logeren in een unieke suite op een unieke plek

‘Boutique resort Life is Good’ is een unieke Brabantse plek in de nabijheid van Den Bosch en Eindhoven. Het luxe Boutique Resort in Heeswijk-Dinther beschikt over unieke vrijstaande hotelsuites. Elke suite bevindt zich in beslotenheid en voorziet in jouw privacy, is landelijk gelegen en verzekert je van alle rust. De suites zijn ondergebracht in een uiterst fraaie rietgedekte vakantievilla, voorzien van alle luxe voor 6 personen. Ook beschikt het over een inspirerende vergader-, trainings- of presentatieruimte. Tijdens een verblijf beschik je over alle luxe die past bij een 5-sterren hotel, op een kleinschalige manier en met persoonlijke Brabantse aandacht.

Logeer je liever in een boomsuite? Ook dat kan bij Boutique Resort Life is Good. Jouw eigen hotelsuite bevindt zich dan op 4 meter hoogte in een eeuwenoude eik. Een ruime hotelkamer met luxe boxspring en een geweldig dakterras, maar dan dus in een boom! Na de auto op jouw persoonlijke plek te hebben geparkeerd wandel je door een beukenlaan naar de meest luxe boomhut van Europa. Je schuift bij binnenkomst de enorme pui open en stapt op jouw dakterras om te genieten van het uitzicht. Opeens klinken die vogels heel dichtbij en misschien is de uil ook zojuist ingecheckt. In de avond staar je vanuit jouw bed door de lichtkoepel naar het bladerendek en de sterrenhemel om vervolgens heerlijk weg te dromen.

Ongeacht in welke suite je bij dit unieke Brabantse Juweeltje hebt doorgebracht: de volgende ochtend geniet je op-en-top van jouw privé-wellness en zweet buiten nog even na. Aansluitend ben je toe aan een uiterst smakelijk ontbijt. In de directe omgeving heb je vervolgens een zeer ruime keuze aan cultuur, historie, natuur of ander moois dat het leven zo goed maakt.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op de website.

Contact

Fokkershoek 27
5473 VD Heeswijk-Dinther

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje