Brasserie ’t oude Raadhuis

Bezoek de culinaire plek waar vroeger de liefde bezegeld werd!

Brasserie ‘t oude Raadhuis in hartje Heesch zetelt in een prachtig pand uit 1838. Voorheen deed de burgemeester van Heesch er zijn werk. Er zijn bovendien heel wat stellen getrouwd; hun liefde voor elkaar werd er bezegeld. Het gebouw verdient werkelijk jouw aandacht, want het is een Brabants Juweeltje op zich. Tegenwoordig kun je hier terecht voor een aangenaam geurend kopje koffie met iets lekkers, een heerlijke (zaken)lunch of een smakelijk en voedzaam diner. De Brasserie beschikt over trendy kleuren, gecombineerd met verrassende oude elementen. Tot deze behouden elementen behoort de oude kluis, een robuuste aandachttrekker.

Een bezoek binnen maakt indruk, voor het terras geldt dat niet anders. Vanaf dit terras heb je een vergezicht over het gezellige dorpscentrum van Aangenaam Heesch, waar je talloze unieke winkeltjes aantreft. Een bezoek aan ’t oude Raadhuis vraagt daarom zeker even om een wandelingetje in de nabijheid, waar je de prettige sfeer van het levendige dorpje al snel opsnuift.

Bij ’t oude Raadhuis word je nog bediend zoals je dat kent uit vroegere verhalen. Als de bediening tijd heeft, dan maken ze met groot plezier een praatje met je. Geven je winkel- of bezoektips of wijzen je de weg voor een goed vervolg van jouw fiets- of wandelroute. Wil je er een gezellige en smakelijke dag van maken? Plan dan zeker ook even ’t oude Raadhuis in jouw dag.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van Brasserie ’t oude Raadhuis op de website.

Neem alvast een kijkje