Bus Whisky

Smakelijk ontdekken: welke lokale whisky smaakt jou het beste?

Ontdek nu een heel bijzonder Brabants Juweeltje; Bus Whisky. Het betreft een Nederlandse Single Malt, Single Cask én Single Estate whisky met eigen brouwgerstteelt. Het productieproces bij de eerste gespecialiseerde whiskystokerij van Nederland is ambachtelijk. Het beperkte stookvolume geeft de whisky het exclusieve karakter van een ‘limited edition’. De kleine Brabantse familiestokerij beschikt overigens ook over een charmant boerderijrestaurant.

Bus Whisky kan zich meten met de top van de Nederlandse whisky en zelfs internationaal heeft haar inzet geleid tot een zilveren medaille voor haar allereerste vat bij de London Spirits Competition. Uiteindelijk wil zij de beste Nederlandse single malt whisky maken. Of ze daarin slagen? Kom zelf kijken, proeven en ontdekken.

Een rondleiding door de whiskystokerij kun je combineren met een heerlijke lunch of diner. Het charmante boerderijrestaurant heeft een mooie menukaart met streekproducten. Daarnaast biedt het een ‘groene’ kaart met een royale plantaardige keuze. Leuk om te weten: naast de whisky worden ook de meeste bieren en frisdranken op de boerderij gebrouwen en gebotteld.

Bus Whisky is niet in de winkel te koop, maar uitsluitend in hun eigen online slijterij en op de boerderij.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van Bus Whisky op de website.

Contact

Heideweg 1A
5472 LC Loosbroek

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje