Café De Zwaan

Het beste advies voor een brouwsel naar persoonlijke voorkeur

Genieten zoals we in Brabant al van oudsher doen? Ontdek dan Café De Zwaan, een gezellig bruin café in Heeswijk-Dinther met veel livemuziek. De Zwaan is uitgevoerd met 3 biljarts, 4 dartbanen en tafelvoetbal. Het bijzondere café is al sinds 1881 te vinden tegenover de Heeswijkse kerk. Sinds begin 1991 is er bij De Zwaan regelmatig livemuziek op zaterdagavond, over het algemeen zonder entree. Een mooie traditie, leuk voor iedere nieuwe en regelmatige bezoeker.

Als het live-programma het toelaat, zijn er mogelijkheden voor een privé feest. Feest in het gezellige bruin café? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Sinds een paar jaar stroomt Jupiler uit 4 van de 7 tapkranen in De Zwaan en het heerlijke Hertog Jan Pilsener uit 1 tapkraan. Daarnaast hebben ze standaard nog 3 wisselkranen, voor seizoensbier en bier van de maand. En… je kunt er een keuze maken uit ongeveer 20 verschillende bieren op fles, zoals het smakelijke Karmeliet Tripel en Hertog Jan Grand Prestige. Wil je een persoonlijk bieradvies? Vinden ze leuk bij De Zwaan. Vraag er dus zeker naar, zodat jij ontdekt welk brouwsel helemaal bij jouw persoonlijke voorkeur past. Nuttig beslist even een biertje bij Café De Zwaan.

Openingstijden
Bekijk de openingstijden van Café De Zwaan op de website.

Contact

Mgr. van Oorschotstraat 2
5473 AX Heeswijk Dinther

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje