Café Zaal de Stanserhorn

Óók de kinderen worden op hun wenken bediend…

Bij Stanserhorn in Heeswijk-Dinther weten ze maar al te goed hoe belangrijk een leuke tijd, goed gezelschap én lekker eten is. Dáár kun je rekenen op de verzorging van het hele plaatje: genieten zoals het bedoeld is. Binnen of buiten; er staat daar beslist een mooi tafeltje op jou te wachten.

De naam van het restaurant doet niet Brabants aan, toch? Het heeft echter wel degelijk heel oude Brabantse roots. Het is oorspronkelijk vernoemd naar een berg én hotel in het Waldstätter-See gebied. Al in 1934 werd het woonhuis met deze naam gebouwd, waar vandaag de dag het huidige restaurant is gevestigd.

De wensen van de gasten vormen de drijfveer van het team. Dat voel je al gelijk bij aankomst. Iedereen is altijd meer dan welkom. Dankzij hun persoonlijke en tegelijkertijd professionele aanpak zorgen zij ervoor dat jong en oud, grote en kleine groepen, van binnen én buiten Heeswijk-Dinther al jaren op bezoek komen.

Een bezoek aan Stanserhorn laat zich altijd prima combineren met één van de vele bezienswaardigheden in de omtrek. Wie liever gewoon de hele tijd bij Stanserhorn wil verblijven, die heeft ook helemaal gelijk. Je wordt er werkelijk op jouw wenken bediend. Dat geldt ook voor de kinderen, want de mooie speelweide nodigt ook al uit tot een heeeel lang verblijf. Zeker ook voor hen vormt Stanserhorn een pracht van een Brabants Juweeltje. Eéntje om snel te ontdekken.

Openingstijden
Bekijk de openingstijden van Café Zaal de Stanserhorn op de website.

Contact

Heibloemsedijk 7
5473 TC Heeswijk Dinther

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje