Café Zalen ’t Tunneke

Van bierliefhebbers tot levensgenieters: ’t Tunneke is ‘the place to be’.

Café ’t Tunneke aan Het Dorp in Heesch is dé plek voor een lekkere lunch, heerlijk diner of ongekend gezellig avondje uit. Het is een verrassend compléét café voor jong en oud én voor iedere doelgroep: van bierliefhebbers tot levensgenieters en muziekliefhebbers. Voor inwoners, toeristen en recreanten.

Zonder twijfel is ’t Tunneke de plaats voor een heerlijk kopje koffie of om één van de bieren van tap of van te fles proeven. Een café waar een ieder zich op zijn of haar gemak voelt en altijd met een prettig gevoel de deur weer uit gaat. Of je er al eens eerder bent geweest, of een frequente gast bent; de sfeer zal jou passen als een warme jas.

‘t Tunneke hecht enorm aan gezelligheid en doet daar ook veel moeite voor. Zo organiseert zij met regelmaat activiteiten. Of het nu gaat om een dart- en biljartcompetitie, live-uitzendingen van belangrijke evenementen, après-ski feesten, Hollandse avonden of optredens van bands; ‘t kan bij ’t Tunneke! Het café is ruim van opzet, dus ook zeer geschikt voor feestjes, borrels en partijen. Dat kunnen ook zakelijke samenkomsten zijn, waarbij er iets te vieren valt. Dit kan op afspraak geregeld worden met speciale prijzen voor de consumpties, catering etc. Bedrijfsborrels op de middagen kunnen ook al in de juiste ambiance geleverd worden, dus iedere gelegenheid vraagt om een Tunneke-moment.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van Café Zalen ’t Tunneke op de website.

Contact

't Dorp 148
5384 ME Heesch

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje