Camping De Heische Tip

Heerlijk kamperen in de Maashorst? Ervaar het bij de Heische Tip.

Kom ontdekken en genieten aan de prachtige zwemplas van de Heische Tip in Zeeland (NBr) of spelen in de kindvriendelijke speeltuin. Liever midgetgolf of genieten van de rust? Dat kan ook al op deze bijzondere camping. Wil je vooral jezelf vermaken, of vind je het leuk om aan te schuiven bij het animatieteam? Wat jouw voorkeur ook heeft; iedereen heeft het naar zijn zin op deze unieke Brabantse locatie. De Heische Tip is namelijk gelegen in het prachtige natuurgebied de Maashorst. Een groot natuurgebied met eindeloze fiets- en wandelmogelijkheden.

De Heische Tip is een bruisend recreatief Brabants Juweeltje dat al 50 jaar is gevestigd in het Brabantse dorp Zeeland. Ooit begonnen als klein en knus, is het inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote onderneming waar de gezelligheid onverminderd voorop staat. Met activiteiten voor jong en oud is er altijd bedrijvigheid. Ook bijzonder op De Heische Tip is het speciale programma voor tieners van 13 jaar en ouder. Zo kun je altijd met het hele gezin genieten van een heerlijke, onbezorgde vakantie.

De horecavoorzieningen bieden voor ieder wat wils. Op het terras kan je heerlijk genieten van een kop koffie met een appelpunt terwijl je uitkijkt over het water. De Heische Tip serveert smakelijke en voedzame lunches en diners. Voor een gezellig avondje kun je er ook uitstekend terecht. De cafetaria heeft een groot assortiment snacks en ijsjes op de aantrekkelijke kaart staan. De feestzaal is zo multifunctioneel dat jij je de ene dag in een ware disco waant, om vervolgens de volgende ochtend jouw kinderen naar het knutselen op diezelfde locatie te brengen.

Je vindt bij de Heische Tip de mooiste kampeerplaatsen en accommodaties. Op www.heischetip.nl kun je direct jouw vakantie boeken. Dan kan gelijk de grote voorpret beginnen.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van de Camping Heische Tip op de website.

Contact

Straatsven 4
5411 RS Zeeland

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje