De Boshut

In het zonnige zuiden, in het bourgondische Brabant waar het leven goed is, ligt De Boshut. Verscholen in de bossen, midden in natuurgebied de Maashorst. Hier is het genieten geblazen! Wandelen of fietsen door uitgestrekte bossen en heidevelden. Genieten van een lekker hapje en drankje in het zonnetje op het terras of bij kouder weer bij de openhaard binnen… Ontspan, geniet en haal je hartje op, bij De Boshut midden in de Maashorst.

Recht tegenover De Boshut vind je het ‘Docus de Das Avonturenpad’. De (klein)kinderen kunnen hier naar hartenlust klimmen, voelen en ontdekken. Bovendien staan er bij De Boshut speciaal ontwikkelde natuur ‘ontdek-karren’ klaar met spelletjes en materialen waarmee je nog meer kunt ontdekken in het speelbos van Docus.

De Boshut bevindt zich vlakbij Charme Camping Hartje Groen. De camping is uitgeroepen tot één van de acht ‘ANWB- charme campings’ van Noord-Brabant. Lekker luieren op de natuurcamping, wandelen of fietsen door uitgestrekte bossen en heidevelden… het kan allemaal. En daarna weer lekker genieten bij De Boshut natuurlijk!

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op de website www.hartjegroen.com.

Contact

Udensedreef 14
5374 RK Schaijk

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje