De Buitenhorst

Welkom op De Buitenhorst!!

De Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid in combinatie met sfeer en luxe maakt van De Buitenhorst een unieke belevenis. Een luxe groepsaccommodatie voor families en vriendengroepen maar ook voor zakelijke gasten. De Buitenhorst is direct gelegen tegen Natuurgebied De Maashorst en is een ideaal vertrekpunt voor diverse activiteiten en ontdekkingstochten. In de omgeving is genoeg te ontdekken, je kunt er eindeloos genieten van de rust en ruimte of eropuit trekken voor een gezellig uitstapje.

Recreatief verblijf
De Buitenhorst bestaat uit vier verschillende accommodaties, allen ingericht voor verschillende groepsgroottes. De Bonte Koe biedt ruimte aan 26 personen en de Ontginning aan 24 personen. In accommodatie de Bosrand kunnen 17 personen overnachten en in de Ouwe Stal is plek voor 10 personen. Deze accommodaties kunnen los van elkaar of gekoppeld gehuurd kunnen worden. Ze zijn allemaal gelijkvloers en beschikken over een ruime woonkamer met gashaard en uitgebreide keuken.

Ze zijn luxe ingericht en voorzien van alle gemakken die u zich kunt wensen. Alle moderne faciliteiten zoals, TV, DVD, geluidsinstallatie en draadloos internet zijn aanwezig. De comfortabele slaapkamers bieden veel privacy en hebben een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

Vergaderen met of zonder overnachting
De Buitenhorst is heerlijk rustig gelegen in het groen en biedt ruimte aan groepen tot 80 personen. Je kunt er vergaderen in een huislijke en ontspannen sfeer. Er meerder meerdere unieke (vergader)ruimtes beschikbaar die los of in combinatie gebruikt kunnen worden. Er zijn tal van mogelijkheden en bij mooi weer kunt u gewoon lekker buiten zitten. Je kunt na een vergadering ook overnachten in De Buitenhorst. Er zijn 26 slaapkamers beschikbaar met elk een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Je bent uiteraard vrij in de keuze om kamers te bezetten door 1 of 2 personen.

Over De Buitenhorst
Bij aankomst op De Buitenhorst merk je de Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid al op. Je wordt van harte welkom geheten door Wim en Rianne Mathijssen. Allebei geboren in het Brabantse Schaijk en nu wonend en werkend op een ontzettende mooie plek aan de Franse baan, direct tegen Natuurgebied de Maashorst in Brabant en dus: bourgondisch, gemoedelijk en gezellig; waar het goed toeven is! Je bent van harte welkom om zorgeloos te komen genieten.

Openingstijden
Kijk voor de acutele openingstijden op de website van de Buitenhorst.

Contact

Franse Baan 4
5374 RS Schaijk

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje