De Heische Hoeve

Kleinschalig en toch zo ongelofelijk compleet kamperen?

Niet ver van natuurgebied de Maashorst in Brabant vandaan ligt de Heische Hoeve: de camping, boerderijwinkel en whiskystokerij van Dennis en Ezra. Zoek je een kleinschalige, sfeervolle camping in de natuur met veel mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten? Dan ben je hier helemaal op de juiste plek! Er zijn 28 plekken met privé sanitair, deze liggen verspreid over het terrein en zijn geschikt voor campers, caravans, tenten en vouwwagens. Wordt het een plekje verscholen tussen het groen, bij de vijver of toch in de kersenboomgaard?

Beschik je over een zelfvoorzienend kampeermiddel en heb je voldoende aan een centraal waterpunt en een stortplaats, dan kun je ook kiezen voor een plek zonder sanitair. De Heische Hoeve heeft veel extra’s voor een onbezorgde vakantie. Begin bijvoorbeeld de dag goed met verse broodjes van de boerderijwinkel en sluit ’s avonds af met een table d’hôte op het terras bij het restaurant. Stook een vuurtje bij de kampvuurplek, geniet van een verse pizza uit de houtgestookte oven of haal wat lekkers bij de boerderijwinkel. Behalve zuivel en streekproducten kun je hier ook terecht voor een goedgevulde picknickbox of een barbecuepakket. Verder ben je er welkom om een kijkje te nemen in de whiskystokerij.

Zin om de omgeving actief te ontdekken? Laat de auto of fiets een keertje staan en huur een bijzonder vervoersmiddel bij de Heische Hoeve. Ga samen toeren met een elektrische retro scooter, op avontuur met een elektrische 4×4 jeep of stap met z’n allen op een familiefiets. In de buurt zijn diverse musea, een alpacafarm, watermolen en Kasteel Heeswijk te vinden. Natuurliefhebbers kunnen heerlijk wandelen en fietsen in natuurgebied de Maashorst en voor een dagje winkelen is Den Bosch op een half uurtje rijden een leuke optie. Kortom: vanaf de Heische Hoeve ben je verzekerd van een onvergetelijk verblijf in de regio.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van de Heische Hoeve op de website.

Contact

Heideweg 1a
5472 LC Loosbroek

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje