De Kreitsberg B&B, boerderijcamping

Van B&B tot boerderijcamping, van wijngaard tot wandelen met ezels… De Kreitsberg verrast je iedere dag!

De Kreitsberg is een Bed & Breakfast met veel extra’s gesitueerd aan de rand van het Natuurgebied de Maashorst, in het buitengebied van het prachtige kleine dorpje Zeeland.

Op deze bijzonder prettige locatie heb je een keuze uit 11 verschillende slaapkamers, die allen voorzien zijn van diverse extra’s. Als dat nog niet genoeg is, trakteren zij je op het boerderijleven met de diversiteit van kleine dieren; Alpaca’s, mini kippen, pauwen, mini varkens, katten, shetlander, paard en ezels. Buiten de dieren vind je op het terrein een wijngaard van 1,2 hectare, waarvan je de wijn kunt proeven.

Boerderijcamping De Kreitsberg is een camping, eveneens gesitueerd aan de rand van De Maashorst. Je ervaart er het Frankrijk gevoel, natuur, rust, nostalgie, een persoonlijke benadering en uiteraard vrijheid. Ga er beslist lekker kamperen en ontdek deze bijzondere plek. Wil jij jouw huisdier meenemen op vakantie; ze zijn op de boerderijcamping van harte welkom. Op de boerderijcamping bij de wijngaard en visvijver zijn maar liefst 25 ruime plaatsen van elk ruim 120 m² beschikbaar, iedere plaats heeft een eigen kraan en afvoer. De Boerderijcamping heeft sanitaire voorzieningen die voorzien van alle hedendaagse comfort.

De Kreitsberg heeft naast de boerderijcamping en de Bed & Breakfast, een wijngaard en een ezelstal. Dit zorgt voor veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld familieweekenden, vriendenweekend of bedrijfsuitjes. Denk aan activiteiten zoals; proeverijen, rondleidingen of ezelwandelingen.

Wijngaard ‘De Kreitsberg’ is de enige wijngaard in de Maashorst. Voor een wijnproeverij bieden zij mogelijkheden voor één of twee personen, maar ook voor een wijnproeverij voor groepen. Op afspraak worden rondleidingen verzorgd voor groepen, met aansluitend een wijnproeverij. De rondleiding kan je uitbreiden met een Boerentapas, BBQ of streekproducten lunch.

Op dit moment tref je bij De Kreitsberg ook 17 ezels die met elkaar leven in een kudde samen met twee alpaca’s, een paard en een Shetlander. Er zijn verschillende routes uitgezet om te wandelen met deze ezels. Je begrijpt het al: tijdens jouw bezoek zul je beslist ogen en oren tekort komen.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van de Kreitsberg op de website.

Contact

Kreitsberg 14a
5411 RH Zeeland

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje