De Mastworp

Met z’n allen een complete dag vol buitenactiviteiten? De Mastworp organiseert het!

Dit is leuk. Dit is héél leuk… Van gezinnen met kinderen tot grote groepen, zoals school- en bedrijfsuitjes. Voor jong en oud. De Mastworp biedt een compleet verzorgde dag vol buitenactiviteiten. De teamleden van de Mastworp worden gekenmerkt door Brabantse gemoedelijkheid, dus gezellig wordt het sowieso. Al vanaf 1999 zijn ze bezig om hun bezoekers een leuke actieve dag te bezorgen. Benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen?

Recreatief Centrum Bedaf/ De Mastworp in Uden is één van de startpunten van De Maashorst. Dit centrum, waar ook een VVV-agentschap is gevestigd, is ingericht als infopunt over De Maashorst. Je vindt hier veel informatie over bijvoorbeeld de Bedafse Bergen en de wijstgronden. Als Ambassadeur van het Landschap kan men je nog veel meer over het gebied vertellen. Samen met het ruime aanbod aan leuke routes, en de vele tips voor bezienswaardigheden zorgt men ervoor, dat jouw bezoek aan De Maashorst goed van start gaat.

De Mastworp ligt nabij de A50 en heeft méér dan genoeg parkeergelegenheid voor de deur. In de gezellige horecagelegenheid kun je terecht voor een smakelijk hapje en een verfrissend drankje. Daarnaast biedt het inspirerende centrum eindeloze mogelijkheden voor fietsverhuur; van gewone fietsen tot mountainbikes tot ligfietsen, tandems en racefietsen. Liever wandelend door het gebied? Natuurlijk kan dat ook, zelfs met GPS! Die huur je hier eveneens. De kleine kinderen kunnen mee, want Recreatief Centrum Bedaf verhuurt ook bolderkarren.

Het zal je duidelijk zijn: een bezoek aan de Maashorst begint altijd bij de Masthorst. Zij zorgen ervoor dat niets mist, de mooiste plekjes ontdekt en vele verhalen mee terug naar huis neemt.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van de Mastworp op de website.

Contact

Bedafseweg 22
5406 TM Uden

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje