De Visschershoeve

De Visschershoeve is een groepsaccommodatie met bed & breakfast in Schaijk, op loopafstand van het centrum. Deze Herenboerderij uit 1920, is een uitermate geschikte accommodatie voor een prettig weekend of vakantie met familie, vriendengroepen (met kinderen) of collega’s. Hier geniet je samen van je vakantie in alle rust vanuit een luxe en ruime groepsaccommodatie (560m2) met grote buitenruimte, veranda, overdekt terras en mooie tuin. De accommodatie is geschikt voor groepen tot 40 personen, waaronder maximaal 32 volwassen.

De accommodatie
Het huis beschikt over in totaal 12 slaapkamers en een slaapzolder, de meeste voorzien van aangrenzende badkamer met douche, toilet en wastafel. Het merendeel van de bedden zijn 1-persoons boxsprings met matrassen van goede kwaliteit die garant staan voor een aangename overnachting. In 5 kamers bevinden zich mooie stapelbedden waaronder in 2 kamers een speciaal blokhut stapelbed. Er zijn 3 kinderstoelen en 2 kinderbedjes aanwezig.

Achter de accommodatie vind je de veranda, een tuin en speelgelegenheid. (op het zuiden gelegen), met daarbij in de bloemrijke tuin diverse zitgroepen. Hier is ook de buitenkeuken te vinden, met een braadplaat alsook een houtskool en gas-bbq. Bovendien tref je hier de heerlijke bubbeltub aan. Er is een speelveld met diverse speeltoestellen waaronder een schommel, glijbaan, speelhuisje, trampoline, jeu de boulesbaan, zandbak en een tafeltennis tafel. Helemaal achter op het terrein bevindt zich nog een pluimvee-ren. Ook is er een houtkachel voor de koude avonden, hout is volop aanwezig. Op het terrein zijn voldoende parkeerplaatsen en er is (v.a. voorjaar ’23) een laadpunt voor elektrische voertuigen beschikbaar.

Omgeving
De Visschershoeve ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied De Maashorst. Hier kun je de allermooiste fiets- en wandeltochten maken. De accommodatie ligt tussen de steden Den Bosch en Nijmegen. Je kunt dus gemakkelijk een uitstapje maken naar één van deze steden. Uden en Oss zijn overigens ook een aanrader om een bezoekje aan te brengen. Het ligt dicht bij dus het is een prefecte tussenstop tijdens een fietstocht.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van de Visschershoeve op de website.

Contact

Pastoor van Winkelstraat 60
5374 BK Schaijk

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje