Eetcafé ’t Pumpke

Lekker Brabants, lekker bourgondisch, lekker ‘t Pumpke

Eetcafé ’t Pumpke is een begrip in de regio. Gelegen in het gezellige en sfeervolle dorpshart van Nistelrode is ’t Pumpke een uitvalsbasis voor vele fietsers en wandelaars op ontdekkingstocht door De Maashorst. Of ze het centrum van Nistelrode nu overdag of s ’avonds bezoeken: de deur bij ’t Pumpke staat altijd open om ze met de bekende Brabantse gastvrijheid te overgieten.

Het eetcafé staat voor onvervalst genieten. Eerlijk, zonder al teveel franje. Gebruikmakend van eersteklas streekgerechten, aangevuld met culinaire klassiekers naar wens van haar gasten. Bij dit tussen Veghel en Oss gevestigd eetcafé kom je alleen of als stel volledig aan je trekken, maar je kunt er ook net zo gemakkelijk met de hele familie genieten. Met z’n allen is de overheerlijke en uitgebreide tafelbrunch er eentje om niet te vergeten. De brunch bestaat uit: een soepje vooraf, Brandrode stoofvlees, rundvlees kroket, roerei, diverse vleeswaren en broodsoorten, verschillende kazen, gerookte zalm, fruit en zoete lekkernijen. Onbeperkt koffie, thee, melk en jus d’orange. Ook nog een mooie afsluiter met cappuccino of verse muntthee. Het is maar een ideetje…

Alles smaakt goed bij ’t Pumpke en het is beslist de moeite waard om te komen proeven van bijvoorbeeld ‘de Nisserois Brandrode Hamburger’, ‘Fish ’n Chips’ of de overheerlijke vegetarische pasta. Ook serveren zij de door henzelf bereide spareribs volgens uniek recept van de chef-kok. Super malse ribben met hun eigen marinade. Eigenlijk is het ’t geheim van de regio. Maar… als je echt iets bijzonders wilt ontdekken, dan kom maar eens gauw naar Nistelrode.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van Eetcafé ’t Pumpke op de website.

Contact

Raadhuisplein 7
5388 GM Nistelrode

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje