Fietsplezier Michel van de Wetering

FIETSplezier begint bij Michel van de Wetering!

Op de fiets zie je stukjes die je normaal niet ziet. Niet vreemd dus dat velen Brabant per fiets verkennen. Dat kan een heel goede reden zijn om een nieuwe (elektrische) fiets te kopen. En heb je er al één, dan kan het natuurlijk altijd wenselijk zijn om goed onderhoud of zelfs een reparatie uit te voeren. In beide gevallen is het belangrijk dat je de adresgegevens van FIETSplezier Michel van de Wetering bij de hand hebt. Zij beschikken over een opvallend ruim assortiment fietsen voor groot en klein. Je vindt er kinderfietsen, stadfietsen en e-bikes (met trapondersteuning). Ze adviseren je graag om de fiets te kiezen die bij jou past. Daarbij houden ze natuurlijk vooral rekening met jouw persoonlijke wensen. En natuurlijk mag je ook een proefrit maken op de fiets, zodat je zeker weet dat de fiets bij je past.

Bij FIETSplezier Michel van de Wetering ontvang je minimaal 2 jaar garantie op je fiets. En na 3 maanden krijg je een gratis eerste onderhoudsbeurt. Ze willen graag dat je tevreden bent, daarom staat service bij hen voorop. Mocht er iets met je fiets aan de hand zijn, dan kun je terecht bij hun eigen werkplaats. Je fiets is voor onderhoud en reparatie in vertrouwde handen bij FIETSplezier in hartje Heesch. Hun gediplomeerde monteurs staan garant voor een goede, snelle en vakkundige reparatie- of onderhoudsbeurt. Hiervoor gebruiken ze goede en professionele gereedschappen.

Als je jouw fiets naar hun werkplaats brengt, dan staat er eventueel een leenfiets voor je klaar. Kun je je fiets zelf niet komen brengen? Dan hebben ze in overleg een gratis haal- en brengservice. Wil je jouw fiets tot slot completeren met mooie en handige accessoires? Ze hebben ook al een grote keuze uit fietstassen en –manden, fietssloten, fietsstoeltjes, bellen, reflectoren en nog heel veel meer. En oh ja, je kunt er ook nog een fietsverzekering afsluiten. Wie denkt aan fietsen, die denkt natuurlijk aan FIETSplezier Michel van de Wetering.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van Fietsplezier Michel van de Wetering op de website.

Contact

't Dorp 22e
5384 MA Heesch

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje