Gastenverblijf Het Voorhuis

Kom logeren in een historische boerderij tussen prachtige Brabantse natuurgebieden!

Wil je er met je gezin of familie écht even lekker uit? Weg van de drukte van je alledaagse leven? Kom dan bijzonder overnachten bij Gastenverblijf Het Voorhuis in Herpen. In het mooie en gastvrije Brabant, verscholen tussen prachtige natuurgebieden, vind je in een historische boerderij het meest sfeervolle vakantiehuis voor 8-10 personen. Een vakantiehuis met een uniek karakter. Laat je aangenaam verrassen door het knusse én ruime verblijf met een sfeervolle keuken en woonkamer. Elk plekje is er met liefde en aandacht ingericht. Je zult je er al direct helemaal thuis voelen.

Als je wil, kan je de hout gestookte Hottub bijboeken bij het verblijf. Voor de kinderen is er volop ruimte om te spelen in de grote tuin. Met de verzorgpony’s Moesje, Fenja, Heide, Keet en Herman kunnen de kinderen gratis wandelingen maken in een afgesloten begrazingsgebied. Dat levert beslist verhalen op die ze een leven lang bijblijven.

De omgeving is perfect voor het maken van wandelingen en (mountainbike) fietstochten. Je kunt het Brabantse boerenland verkennen of je kunt uren ronddolen in de prachtige natuur. Dit natuurhuisje ligt vlakbij de natuurgebieden Herperduin en De Maashorst, met hun uitgestrekte bossen, hei en vennen. Als je geluk hebt, ontmoet je een kudde wisenten, taurossen of exmoorpony’s. Zij zorgen voor een natuurlijke begrazing van deze gebieden. Je kunt ook lekker uitwaaien op de Maasdijk en een bezoekje brengen aan de historische stadjes Ravenstein, Grave en Megen, alle drie op fietsafstand en alle zeker de moeite waard!

Wil je met jouw eigen paard buitenritten maken? Een grote wei (in twee vakken verdeeld) en een inrijbak zijn eveneens aan het huis gelegen. De paardentrailer kan op eigen terrein geparkeerd worden. Het nabij gelegen natuurgebied Herperduin geeft je alle gelegenheid voor het maken van bos- en buitenritten.

Openingtijden
Kijk voor de acutele openingstijden van Gastenverblijf Het Voorhuis op de website.

Contact

Erfdijk 20
5373 KV Herpen

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje