Groepsaccommodatie Oleander

Odiliapeel – De sfeervolle groepsaccommodatie Oleander tref je aan in de omgeving van het Brabantse Uden. De groepsaccommodatie biedt jouw gezelschap rust en ruimte op een gezellige locatie in het Brabantse groen. De groepsaccommodatie is dusdanig van opzet, dat het zich zowel leent voor grotere als kleinere groepen. Het complex is afgezet met hekwerk, dus veilig voor kinderen. Je vindt er ook een klein dennenbos met wandelpad. Er zijn bovendien twee terrassen waarvan er zich één geheel in het groen bevindt, dus lekker beschut. Buiten vind je bovendien een mooie jeu de boules baan en voor de kinderen. Ook kan er naar hartenlust gebruik worden gemaakt van skelters, fietsjes, zandbak en speeltoestel.

10 slaapkamers
Voorheen was er op deze locatie een klein biggenopfokbedrijf gevestigd, dat in december 2019 volledig is gestopt. De groepsaccommodatie is voorzien van 10 slaapkamers en geschikt voor groepen tot 30 personen. Alle slaapkamers bevinden zich op de begane grond. In de zomer bestaat er ook de mogelijkheid om enkele tenten te plaatsen in het dennenbosje, voor extra plaatsen. Het leefgedeelte is sfeervol ingericht met tuindeur, en de spekstenen kachel zorgt ervoor dat jullie bij een goed glas wijn kunnen genieten van het knapperend vuur. Er is een speelruimte waar de mogelijkheid is om te darten, spijkerslaan, tafelvoetbal en diverse andere spellen. Kortom, bij dit Brabants Juweeltje is alles aanwezig dat nodig is om een aantal dagen heerlijk te verblijven.

Prachtige tijd
Ook in de omgeving van de groepsaccommodatie is van alles te doen! Op recreatief gebied is er in de omgeving van het Brabantse Uden heel veel te beleven. Uden staat bekend om zijn Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid. Je kunt in deze regio prachtige wandelingen maken, fietsen en er is onder andere een aantrekkelijk trimparcours in de nabijheid. Daarnaast zijn er diverse bezienswaardigheden en ondernemers in Odiliapeel en omgeving, waar je prima terecht kunt voor boeiende activiteiten. Je bent verzekerd van een prachtige tijd, bij groepsaccommodatie Oleander.

Contact

Nieuwedijk 12
5409 SB Odiliapeel

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje