Herkenhoek

Kies voor een verrassend vakantiehuis: slapen én beleven bij Herkenhoek.

Ben jij op zoek naar een buitengewoon prettige omgeving? Kies dan voor de groepsaccommodatie, een vakantiehuis of één van de appartementen van Herkenhoek in Heeswijk Dinther.

Omringd door een karakteristiek Brabants landschap, gesierd door het duizend jaar oude monumentale kasteel Heeswijk en de Kilsdonkse molen, waan jij je beslist terug in de tijd. Je bevindt je te midden van landerijen, weelderige bossen, de Klotbeek en de riviertjes De Leijgraaf en De Aa. Je kunt daarnaast bij Herkenhoek heerlijk genieten van de Brabantse gezelligheid met een sfeervol terras aan het water, de visvijver, de overkapte buitenkachel en de grote op houtgestookte hottub voor zo’n 16 personen. Daar knapt ieder mens van op, toch?!

De bijzondere, luxe en gezellige groepsaccommodatie met veel bezienswaardigheden en volop vertier in de directe omgeving draagt bij aan een geslaagd weekendje weg of vakantie met je familie, vrienden, sportclub of collega’s. De sfeervol ingerichte groepsaccommodatie is geschikt voor 10 tot 24 personen met de mogelijkheid om het aantal uit te breiden tot maximaal 30 personen. Dit gaat dan in combinatie met het 3 slaapkamer appartement.

Het appartement is geschikt voor 6 personen en beschikt over 3 slaapkamers. Er zijn 2 slaapkamers met 2 eenpersoons boxspringbedden en 1 kamer met een stapelbed. Jouw verblijf is op basis van zelfvoorziening. De keuken is volledig voorzien van alle faciliteiten.
Je  kunt ontbijten, lunchen of dineren, hoe, waar en wanneer jij en jouw gezelschap dat wilt.

En dan is er nog het bijzonder, luxe en gezellige appartement. Dit appartement draagt flink bij aan een geslaagd verblijf, zowel zakelijk als met je familie, vrienden of sportclub.
Het sfeervol ingericht appartement is geschikt  tot 10 personen. Er zijn 5 slaapkamers met elk 2 eenpersoons boxspringbedden.

Bij Herkenhoek is er binnen een aparte chill- speelruimte voor de jeugd voorzien van een tafelvoetbalspel, diverse gezelschapsspellen, sjoelbak e.d.  en buiten is er de mogelijkheid om je op diverse manieren uit te leven. Wat je ook zoekt: Herkenhoek heeft het te bieden.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van de Herkenhoek op de website.

Contact

Hommelsedijk 6a
5473 RG Heeswijk-Dinther

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje