IJsboerderij Op de Nieuwe Kampen

Direct van koe naar vers ijs: je ziet het gebeuren bij IJsboerderij Op de Nieuwe Kampen.

Een Brabants juweeltje, gelegen in het mooie en pittoreske Vinkel. Een toegankelijk agrarisch bedrijf met hemels boerderij-ijs en heel veel ander lekkers: maak kennis met IJsboerderij Op De Nieuwe Kampen. Een ware ontdekking voor jong en oud.

Op en rondom de boerderij gebeurt er veel. Zo kunnen de kids komen kijken naar de pasgeboren biggetjes, die net de wereld aan het ontdekken zijn. Ondertussen vertoeven de ouders lekker op het gezellige terras, voorzien van de lekkerste versnaperingen. Voor de kinderen is er ook een speelschuur waar zich onder andere lekker uit kunnen leven in de maisbak. Een speeltuin en zandbak horen er natuurlijk ook bij, want bij IJsboerderij Op De Nieuwe Kampen is het ouderwets gezellig genieten voor het hele gezin.

Eddy en Sjannie Leeyen ontvangen je graag op hun authentieke boerderij. Het varkensbedrijf runnen ze samen met zonen Rens en Guus. De zeugen worden gehouden houden op een moderne, duurzame manier. Dit betekent dat een verblijf op de boerderij voor iedereen een prachtige ervaring is, de zeugen incluis. Deze zeugen met pasgeboren biggetjes kun je gewoon van dichtbij bewonderen. De gehele dag wordt er uitleg gegeven op een scherm. Zo wordt jou duidelijk waar de boer dagelijks mee bezig is.

De koeien grazen lekker in de wei. De melk die ze geven wordt verwerkt tot het hemelse ijs. In de zomer kun je dagelijks kiezen uit maar liefst 18 verschillende hemelse smaken in de vitrine. Zoveel keus is misschien wat lastig. Maar… welke je ook kiest; het gaat je beslist smaken. Ontdek snel jouw ideale smaak. Kom gauw proeven en genieten. Toegang is gratis.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van IJsboerderij Op de Nieuwe Kampen op de website.

Contact

Nieuwekampen 34
5382 JN Vinkel

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje