Inspiratiemuseum

Het meest inspirerende museum kan zélfs bij jou op locatie komen

Je kan niet genoeg inspiratie krijgen, zeker als je in het Inspiratiemuseum bent geweest. Dit museum kan een belangrijke rol vervullen in je leven. Zo kan je je eigen levenswijsheid komen brengen of nieuwe inspiratie halen. Een museum vol met lijfspreuken. Geen tegeltje aan de wand, maar lijfspreuken met een verhaal. Immers een lijfspreuk geeft richting aan je leven en brengt je verder. En die verhalen hoor én zie je in het Inspiratiemuseum. Gewoon omdat het leuk is en je aanzet om nieuwe gedachtes te ontwikkelen. Een bezoek aan het museum kost € 4,- per persoon.

Ieder landschap en elke omgeving heeft zijn kenmerkende verhalen. De boer, de kasteelheer, de pater en de molenaar. Met een wandeling door het beekdal van de rivier de Aa vertelt Casper Hoenderdos verhalen die zich in het gebied hebben afgespeeld. Allemaal unieke verhalen. Ongelofelijk boeiend, zul je ontdekken. Niet alleen waargebeurd, maar ook verhalen die een enorme impact hebben gehad op de Brabantse samenleving. Een vertelwandeling is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar en duurt ongeveer een 1½ uur. Alle dagen in de week en alle tijden overdag zijn mogelijk. De kosten voor deze wandeling bepaal je zelf achteraf.

Verblijf je met meerdere personen in de regio en vind je het leuk om Casper op bezoek te laten komen? Doet hij graag. Een sprookje, een mythe of sage, waargebeurd of verzonnen, spannend of romantisch, iets over het verleden van de regio? Casper zorgt voor inspiratie, zet je aan het denken en maakt er bovenal een legendarisch moment van. Dit Brabants Juweeltje is er ééntje om te koesteren.

Openingstijden
Het inspiratiemuseum is geopend op afspraak. Kijk voor de mogelijkheden op de website.

Contact

Zandkant 7B
5473 TA Heeswijk-Dinther

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje