Jacobs & Jacobs Woonsfeermakers

Dé interieurspecialisten van Nederland tref je aan in hartje Heesch

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In de winkel van Jacobs & Jacobs Woonsfeermakers in Heesch staan ze als geen ander voor je klaar om je te adviseren. De interieurspecialisten denken en doen graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van hen een grote vakkundigheid en betrokken advies verwachten. En natuurlijk de bekende Brabantse aandacht en gemoedelijkheid. Want ook daar staan deze gepassioneerde interieurvaklieden in een grote regio om bekend.

Jacobs & Jacobs Woonsfeermakers zorgt voor een verzameling van eigentijdse vloeren, mooie gordijnen of stijlvolle raamdecoratie van veel mooie merken. Je vindt bij Jacobs en Jacobs Woonsfeermakers onder andere: Luxaflex, Kendix, De Ploeg, Desso, Parade, Marmoleum, Novilon en Somfy. Maak de persoonlijke beleving in jouw huis dus compleet met deze prachtige merken voor raam en vloer. Wil je meer weten over die nieuwe vloer in visgraat of plisségordijnen volgens de laatste trends? Vinden ze leuk bij Jacobs & Jacobs. Ze kunnen je er namelijk als geen ander over vertellen en bij helpen.

En is de keuze gemaakt? Hun vakmensen komen meten, monteren en leveren alles schoon op, ongeacht waar je in Nederland gehuisvest bent. Zachte vloeren, stijlvolle raamdecoratie, luxe uitstraling en spannende combinaties… Ervaar het zelf en maak een afspraak!

Openingstijden
Kijk voor de openingstijden van Jacobs & Jacobs Woonsfeermakers op de website.

Contact

't Dorp 64
5384 MC Heesch

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje