Kasteel Tongelaar

Midden in het natuurrijke landschap nabij Mill prijkt Kasteel Tongelaar. Op deze heerlijke plek kun je op allerlei manieren genieten, er is namelijk genoeg te ontdekken. Dompel je onder in de historie van het kasteel, geef er een groot feest of ga op ontdekkingstocht over het landgoed.

Schuif aan bij de Smaakmakers Mill
Vanaf 2016 is de keuken op Kasteel Tongelaar in handen van een team vol Bourgondiërs. Zij serveren met liefde de heerlijkste gerechten. Het liefst gemaakt met producten van lokale leveranciers. Je kunt hier bijvoorbeeld genieten van de speciaalbieren van Kasteelbrouwerij De Blauwe Knoop.

Naast een heerlijke lunch- en borrelkaart kun je hier ook terecht voor verschillende workshops. Ontdek de wondere wereld van Outdoor cooking, stel je smaakpapillen op de proef tijdens wijn- en bierproeverijen of sluit aan bij een Pluk & Oogstfeest.

Overnachten op een eeuwenoud landgoed
Nog niet klaar met ontdekken? Dan is een overnachting in het natuurhuisje op het  landgoed echt iets voor jou. De vakantieboerderij biedt ruimte voor wel 11 personen. Je kunt er ieder seizoen heerlijk vertoeven. Schrik niet als er opeens een ree of das achter in de grote tuin staat. Op zo’n landgoed is dat veelvoorkomend.

Ontdek het landgoed
In de toren van het kasteel vind je een info-punt van Brabants Landschap. Hier kun je de mooiste wandel- en fietskaarten krijgen. Hiermee kun je de mooiste plekjes rondom het kasteel ontdekken. Ook zijn er regelmatig wandelexcursies onder leiding van een vogelaar, boswachter of het IVN.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Kasteel Tongelaar.

Contact

Tongelaar 12
5451 HS Mill

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje