Kom heerlijk los bij Jumpsquare Veghel

Jumpen is feitelijk het springen op trampolines. Het is leuk, gezond en toegankelijk voor iedereen.  Jumpsquare Veghel brengt jumpen echter naar een hoger level. Je treft er niet alleen een groot aantal aaneengesloten trampolines aan, maar ook jump-gerelateerde attracties. Ook vind je er trampolines in allerlei soorten en maten, zoals een lange Tumbling Lane of een rond aflopende Waterfall Trampoline. De mogelijkheden zijn voor elk niveau en elke leeftijd eindeloos. Jumpsquare Veghel is uniek en heeft een eigen mix aan attracties.

Verzekerd van veel plezier!
Een dagje weg met de kinderen, een originele activiteit met vrienden of vriendinnen, een zondagactiviteit met de familie of het gezin, een originele date, een uitje met collega’s: jumpen heeft het allemaal! Jumpen gaat trouwens bij Jumpsquare Veghel heel wat verder dan het springen op een veld van trampolines. Ze zijn altijd bezig met het verzinnen en verbeteren van ieders jumpervaring. Zo is er een grote variatie aan attracties zoals de Jump Tower, de Dodge Ball Area en de uitdagende Ninja Course. Fysieke uitdaging en heel veel plezier verzekerd!

Ook arrangementen voor kids
De jumpsessies starten telkens op het halve of op het hele uur. Elke jumpsessie duurt een één tot twee uur. Je kunt meerdere jumpsessies achter elkaar reserveren. Ook voor een onvergetelijk kinderfeest is Jumpsquare de ideale activiteit. Ze bieden hiervoor diverse arrangementen aan zodat de kinderen na het jumpen nog iets lekkers krijgen. Verder kan er binnen deze arrangementen gekozen worden voor een jumpsessie van 60, 90 of 120 minuten. De reguliere Jump Party’s zijn te boeken vanaf 6 jaar. Voor de kids van 2 t/m 5 jaar bieden ze ook Mini Jump Party arrangementen aan.

Veilig en ontspannen genieten
Naast een geweldig dagje uit is veiligheid natuurlijk ook heel belangrijk. Met hun jarenlange ervaring weten ze waar ze op moeten letten en hoe de veiligheid gegarandeerd kan worden. Kom dus gauw heerlijk ontspannen en genieten bij dit veerkrachtig Brabants Juweeltje.

openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van Jumpsquare Veghel op de website.

Contact

Poort van Veghel 4994
5466 SB Veghel

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje