Kookstudio Jeanine Cuisine

Ontdek heerlijk nieuwe gerechten… in de Brabantse kookstudio van Jeanine.

Al 25 jaar heeft Jeanine een landelijke schuur bij haar huis in Neerloon (Ravenstein) staan. Hier stonden de Volkswagen kevers van haar man en in de winterdag verbleven er ook de koeien en schapen. In 2018 werd de schuur omgetoverd tot een echte, professionele kookstudio. De studio waar jij met jouw gezelschap van harte welkom bent.

Kookstudio Jeanine Cuisine is dé plek waar jij nieuwe gerechten ontdekt, maakt en proeft. Dat is waar het bij dit Brabants Juweeltje om gaat. Het is per slot van rekening toch heerlijk om samen bezig te zijn en lekker dingen te maken?! En aan het eind is het maximaal genieten door samen de bereidde gerechten op te eten, aangevuld met een bijpassend drankje.

Natuurgebied Keent en de Maashorst liggen in de directe nabijheid van Kookstudio Jeanine Cuisine. De studio vind je aan de Maasdijk in Neerloon. De perfect locatie om een kookworkshop te combineren met een heerlijke wandeling. Oók de ideale plek voor een inspirerende vergadersessie.

Je kunt een keuze maken uit vele workshops. Heb je een voorkeur voor Italiaans of Grieks? Ben je meer van het Zuid-Afrikaans of Mexicaans? Liever Aziatisch? Of gewoon heerlijke Tapas, een Picknick of High Tea? Kan allemaal bij Jeanine. Geef jouw voorkeur maar door, het aantal personen waarmee je de workshop wilt gaan doen en de datum & het tijdstip. Eén ding is al zeker: dat wordt smullen.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van Kookstudio Jeanine Cuisine op de website.

Contact

Maasdijk 13a
5371 PD Ravenstein

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje