Landwinkel Valenkamp

Eerlijk eten, gezond wandelen, gezellig picknicken… kom snel naar Landwinkel Valenkamp.

Enkele jaren geleden is een prachtige boerderij aangekocht op de Kruisstraat in Rosmalen (gemeente ’s-Hertogenbosch) om daar de unieke Landwinkel te openen die het nu is. In de Landwinkel bieden zij onder andere verse, smakelijke en gezonde groenten en fruit aan (ook van de eigen moestuin), vele soorten kazen, broodbeleg, ontbijtgranen, groenten-en vruchtensappen en stoofpotten. Ook tref je er het (h)eerlijke vlees van versvleesboerderij Savelkouls aan, honing, eieren, zuivel, streekproducten, bier en wijn. Eigenlijk alles voor jouw dagelijkse en bijzondere boodschappen.

Groenten en fruit van de Landwinkel is nagenoeg niet verpakt. Alles ligt los in kisten en zo kun je zelf bepalen hoeveel je van iets wenst. Duurzaamheid vraagt namelijk ook om reductie van het plastic gebruik. Wie kiest voor eerlijk eten, die kiest voor Landwinkel Valenkamp. En er is meer…

Naast de winkel ligt er ook een blote voetenpad op het erf. Het blote voetenpad is een hele belevenis voor jouw voeten: heerlijk ontspannend, gezond en het is een verrassende nieuwe natuurbeleving. Door met je voeten over zachte, harde, koude, warme, natte en droge ondergronden te lopen voelt het als een uitgebreide voetmassage. Kinderen en volwassenen kunnen hier heerlijk genieten van al het moois wat de polder en de natuur hebben te bieden. Spelen met natuurlijke elementen. Het pad is ongeveer 1,5 km lang. Een uitdagende wandeling voor iedereen. Wil jij op het pad een kinderfeestje vieren en ook wat lekkers eten daarna? Dat kan op zaterdagen! De lekkerste boeren pannenkoeken worden dan voor jullie gebakken. Compleet met poedersuiker, stroop, jam en drinken. Uiteraard moet je wel even vooraf reserveren. En wat dacht je van een picknick op het pad? Kan ook al. Zoek wat lekkers uit in de landwinkel. Zij zorgen voor de tas, bordjes en bestek. Het grote genieten kan beginnen.

Openingstijden

Kijk voor de actuele openingstijden van Landwinkel Valenkamp op de website.

Contact

Kruisstraat 58
5249 PA Rosmalen

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje