Le Village

Waarom de moderne, stijlvolle vrouw shopt bij Le Village? Nou, hierom!

Le Village is een exclusieve dames modezaak in Heesch. Daar word je opgewacht door een opvallend fraaie collectie stijlvolle dameskleding voor de modieuze vrouw. Ook eigenaresse Marion en haar team wachten jou op. Met een glimlach trouwens, daar kan je van op aan. En met koffie of thee, als je wilt.

Stijlvol betekent bij Le Village modieus, perfect passend, persoonlijk en met een uitstraling die indruk maakt. De juiste outfit vraagt dan ook om persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Daarvoor ben je bij hen zeker aan het juiste adres, want jij staat er volledig centraal. Bij Le Village zorgen ze voor een fraaie outfit, van top tot teen. Naast kleding tref je er dan ook indrukwekkende schoenen en prachtige accessoires aan. Ook goed om te weten: je kunt alles rustig aantrekken in de opvallend ruime paskamers. Bij Le Village krijg je sowieso alle ruimte om alles rustig naar hartenlust uit te proberen.

Le Village selecteert haar merken met uiterste zorg en vakkundigheid. De kledingmerken die de strenge toets van het team hebben doorstaan zijn onder andere Kocca, Gustav, Jane Lushka, Juffrouw Jansen, Coster, Follie di Garbo, Osi, Dranella, Demm en Soulmate. En wat te denken van de selectie schoenmerken? Colette Sol, Feliz, SPM en Uzurii maken deel uit van het met zorg samengestelde assortiment. Je begrijpt het al: als jij indrukwekkend voor de dag wilt komen, dan hoef je alleen maar even op bezoek te gaan bij Le Village in hartje Heesch. Je kan overigens vlak voor de deur parkeren, dus het gemak begint al voordat je binnen bent.

Loop snel eens binnen om hun mooie collectie te bekijken. Je hebt het beslist al begrepen: hun grote aanbod, de ruime paskamers en het gepaste advies zorgen altijd voor een blij bezoek.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van Le Village op de website.

Contact

't Dorp 60b
5384 MC Heesch

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje