Minicamping De Lindenhoeve

Gegarandeerd groots genieten op Minicamping De Lindenhoeve

Heerlijk in relatieve kleinschaligheid kamperen in natuurgebied De Maashorst? Genieten van een bijzonder gevarieerd natuur- en cultuurlandschap? Nou, dan is Minicamping De Lindenhoeve beslist een aanrader voor jou. Daar zijn de staanplaatsen ruim opgezet zodat jouw tent, caravan of camper er altijd past. Je hebt er altijd veel zon, maar als je liever in de schaduw verblijft is dat ook zo geregeld.

De camping is voorzien van een centrale ruimte waar vele spellen te vinden zijn. Het sanitairgebouw bevat alle benodigde voorzieningen en wordt met grote aandacht onderhouden. Op het binnenplaatsje kan in overleg de houtkachel gebruikt worden. Een mooie manier om de dag te verlengen onder aangename omstandigheden. Tegen een minimale vergoeding kan de gasbarbecue gebruikt worden. Vanaf jouw eigen plekje kan je dan de heerlijkste maaltijd bereiden.

Het ruime speelveld staat ervoor garant dat de kinderen lekker kunnen spelen. Voor de kleintjes staat een zandbak paraat om de mooiste bouwsels op te tuigen. Er zijn mogelijkheden om te voetballen, basketballen en bijvoorbeeld ook volleyballen en badmintonnen. Wie van dieren houdt, die zal het ook erg naar zijn zin hebben op Minicamping De Lindenhoeve. Konijnen en cavia’s met een hoog knuffelgehalte wachten al op jouw bezoek.

Vanaf de camping sta je gelijk in de Maashorst. Zonder twijfel één van de allermooiste natuurgebieden die Nederland rijk is. Dit verrassend groene hart van Brabant trakteert jou op prachtige bossen en heidevelden, indrukwekkende stuifduinen, vennen, weiden en spannende kronkelbeekjes. Wandelend of fietsend zul je genieten van al het moois dat dit gebied jou te bieden heeft. En dat is beslist heel veel meer dan jij in eerste instantie zult denken, let maar op!

De camping is geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Reserveren is raadzaam, want dit Brabants Juweeltje is al eerder door velen ontdekt.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van Minicamping De Lindenhoeve op de website.

Contact

Menzel 28
5388 SZ Nistelrode

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje