Minicamping ’t Bedafs Hofke

Mini camping ’t Bedafshofke biedt 25 ruime staanplaatsen voor een caravan, camper, vouwwagen of tent. Ook is er een mogelijkheid om een chalet te huren of 1 van de gezellige blok/trekkersthutten met privé sanitair. De camping is een verzorgende, landelijke, rustige en gemoedelijke camping in een prachtige omgeving. 

De camping ligt dichtbij het centrum vanUden. Daar zijn veel leuke winkels, gezellige terrasjes en eetgelegenheden te vinden! Iedere maandagochtend is er markt. Er is een bioscoop, theater en zwembad. Op een paar minuten loopafstand van onze camping bevinden zich twee restaurants/cafés, een mooi groot klimpark en de Bedafse Bergen waar je heerlijk kunt wandelen.

Mini camping ’t Bedafs Hofke is gelegen tussen de ‘Bedafse Bergen’. Op loopafstand vanaf de camping kun je het unieke wijstverschijnsel ontdekken! Paul (eigenaar van de camping) is natuurgids en weet jou alles te vertellen over dit prachtig natuurgebied! Regelmatig maakt Paul een wandeling met de campinggasten waarbij hij uitleg geeft over dit gebied.

De omgeving van de camping leent zich dus bij uitstek voor mooie fietsroutes, mountainbike routes en wandeltochten. Zoals ook het prachtige natuurgebied ‘De Maashorst’, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant!

Contact

Karperdijk 3
5406PH Uden

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje