Minicamping Uitgerust

Jippie a jee… kamperen en paardrijden op dezelfde locatie

Op zoek naar een camping die geschikt is voor jong en oud? Maak dan zeker kennis met Minicamping Uitgerust in Nistelrode. Speciaal voor hun jonge gasten is er een overzichtelijke speeltuin met zandbak op het midden van de camping. Ook hebben ze paarden en pony’s om op te rijden, een ezel om te verzorgen, kippen om te voeren en konijnen om te knuffelen. Er is een grote recreatieruimte beschikbaar voor het lezen van een boek, het spelen van een spel of om gewoon gezellig samen te zijn. De camping is een gemoedelijke en gezellige familiecamping. Ook voor de kampeerders die willen genieten van de rust bieden ze, zeker in het voor- en naseizoen, perfecte mogelijkheden. Ze zijn trouwens geopend van 1 maart tot 1 november.

Er zijn maximaal 25 kampeerplekken met elektriciteit. Ze hebben enkele toercaravans te huur. Ook zijn er twee stacaravans te huur (4 en 6 persoons) van het type Willerby Cottage. Beide met eigen douche en toilet. Er staat een overkapte houten veranda aan de stacaravans, zodat je beschut kunt genieten van het buitenleven.

Voor de kleinere kinderen zijn er dus diverse lieve pony’s om te verzorgen of op te rijden. Nono, hun ezel, wilt heel graag geborsteld worden. In de buitenbak wordt gereden, voor de kleintjes onder begeleiding van ouders, verzorgers of opa’s en oma’s. Het is ook mogelijk om op een pony (altijd aangelijnd), in het bos te gaan wandelen. Voor ervaren ruiters bieden zij de mogelijkheid om buitenritten in het bos te maken. Hiervoor heb je dan wel een ruiterbewijs nodig. Kamperen en je eigen paard meebrengen? Ook dat kan bij Uitgerust. Vanaf de camping loop je, via een pad, tussen de weilanden door zo de aangrenzende bossen in. Er is voor de kinderen een speciaal Kabouterpad dat start vanuit natuurcentrum Slabroek.

Vanaf de camping kun je verschillende wandelroutes starten. Voor fietsers starten in de nabijheid van de camping meerdere knooppuntenroutes.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van Minicamping Uitgerust op de website.

Contact

Menzel 32
5388 SZ Nistelrode

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje