Van Herpen Kappers.

De fijnste manier om je lekker te voelen is om perfect gekapt eropuit te trekken. Mocht je in de buurt van Heesch verblijven, dan is een bezoek aan Van Herpen Kappers een must. Zij weten raad met ieder kapsel. Bij de kapsalon werken ze met een groot team van allround haarstylisten, vakkundig op het gebied van de laatste kniptechnieken. Het betreft een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld. Zij streven ernaar dat elke klant met een glimlach de salon verlaat, en daar slagen ze ook zeker in.

De best denkbare oplossing
Het team wordt gevormd door creatieve vakspecialisten. Ze dagen zichzelf en hun collega’s uit om hun vakkennis steeds te vernieuwen. Door extra trainingen en ervaring hebben meerdere teamleden zich gespecialiseerd tot kleurspecialist en Curlsys knipspecialist. Ook op het gebied van bruidskapsels, opsteken en haarverlenging is er sprake van specialisatie. Voor iedere situatie en elk kapsel bieden ze de best denkbare oplossing. Dat maakt een bezoek aan het Brabantse land extra gedenkwaardig. Dit wordt genieten…

De beste producten
Bij Van Herpen Kapsalon werken ze uitsluitend met de beste producten en merken. Daarbij hebben ze ook oog voor de verantwoorde samenstelling, de duurzame werking en faire tariefstelling. Neem bijvoorbeeld ELEVEN Australia, onder andere bekend van de shampoos en conditioners. Het uitgangspunt van dit merk is om betaalbare luxe te bieden voor elke portemonnee. De producten zijn Cruelty-free, parabeen vrij en PETA goedgekeurd. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten. En wat te denken van Authentic Beauty Concept?! Dit holistisch premium brand is ontwikkeld in samenwerking met een uniek kappers collectief die een nieuwe kijk op authentic beauty omarmt. De shampoo’s en conditioners van het merk zijn bij Van Herpen Kappers verkrijgbaar in een refill verpakking. Geen afval, eenvoudig bij te vullen en goed voor het milieu.

Online afspraak
Ook de producten van KMS vind je in de Heesche kapsalon: professionele haarverzorgings- en stylingproducten, geïnspireerd vanuit de meest inspirerende plaatsen in de wereld. En last but not least: in de salon kleuren ze met het merk Goldwell Color. Goldwell Color is een allesomvattend kleursysteem voor grenzeloze mogelijkheden. Van high-performance permanente kleuringen tot milde demi-permanente kleuringen. Combineer jouw bezoek aan Brabant zeker met een genietmomentje bij Van Herpen Kappers in hartje Heesch. Je kunt online een afspraak maken via www.vanherpenkappers.nl.

Contact

Het Dorp 68
5384 MC Heesch

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje