Pannenkoekenhuis De Koekenbakkers

Ontdek tussen de 200 versies jouw ideale pannenkoek!

Pannenkoekenhuis De Koekenbakkers is zeker één van de leukste pannenkoekenhuis van de regio. Je vindt hen aan de doorgaande weg van Veghel naar Heeswijk-Dinther. Ze zijn uitstekend bereikbaar zowel met auto, openbaar vervoer, te voet als op de fiets. De Koekenbakkers staan erom bekend dat ze een heel grote keuze aan pannenkoeken op de menukaart hebben staan. Je hebt er ruim 200 variaties, met zowel zoete als hartige pannenkoeken. Ontdek er jouw ideale pannenkoek. Ze serveren ook heerlijke voorgerechten en als afsluiting mag het toetje niet ontbreken. Ben je gebonden aan een dieet of heb je een allergie of andere speciale (dieet)wens dan houden zij daar zeker rekening mee.

Uit eten is pas echt leuk als ook alle kinderen zich vermaken. Bij het pannenkoekenhuis kunnen en mogen kinderen zich naar hartenlust uitleven in de veilige en omheinde speeltuin. Bij minder goed weer zijn kinderen welkom op de grote speelzolder.

Valt er een kinderverjaardag te vieren? Ook kinderfeestjes komen helemaal tot hun recht bij De Koekenbakkers. Samen met vriendjes kan de jarige lekker pannenkoeken eten. Deze pannenkoeken mogen ze zelf versieren met allemaal lekkere dingen die De Koekenbakkers op tafel zetten. Als toetje krijgen de kids een heerlijk kinderijsje. Allen krijgen bij de pannenkoek ‘Kokkies’. Met deze muntjes kan een gave verrassing uitgezocht worden in het speelgoedwinkeltje van Kokkie. De Koekenbakkers hebben buiten een grote speeltuin, binnen is er een speelhoek waar films gedraaid worden. Voor de allerkleinsten is er een houten speelkeuken. Voor de grotere kinderen is er een hele grote speelzolder met een supergaaf speeltoestel en spelcomputers.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van De Koekenbakkers

Contact

Hoog-Beugt 11
5473 KN Heeswijk Dinther

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje