Pluktuin Oss

Heerlijk zelf plukken in de geurende belevingsgerichte bloementuin

Hoe leuk is dat wel niet? Een plek waar je kan genieten van allerlei soorten bloemen, vogels en vlinders? En waar je zelf je bosje bloemen kan plukken? Nou, dat kan bij Pluktuin Oss. Het betreft een privétuin die op bepaalde momenten in het seizoen open is voor bezoekers. Je wordt verrast door aangename geuren en kleuren. Je zult bloemen ontdekken waarvan je het bestaan niet kende. En… je kunt er ook nog eens jouw ideale boeketje bloemen plukken, geheel naar persoonlijke voorkeur.

Pluktuin Oss is een belevingsgerichte bloementuin, waar je dus lekker op zoek kunt gaan naar de mooiste bloemen. De tuin is ook beschikbaar voor groepen buiten openingstijden. Daarvoor moet je dan natuurlijk wel even contact opnemen.

Voor jouw bezoek hoef je zelf helemaal niets mee te nemen. Er staan emmers met water klaar en schaartjes, daarmee ga je de tuin in. Nadat je een boeket geplukt hebt, staat er een meetplank waar je zelf kan meten wat het boeketje kost. Uiteraard geldt een heel faire tariefstelling, dus daarin word je ook al positief verrast. Je zult begrijpen dat honden er niet zijn toegestaan. Maar verder staat niets jouw inspirerende bezoek aan de pluktuin in de weg. Je kunt het plukken beslist rekenen tot één van de meest verrassende familie-uitjes. Een geurend Brabants Juweeltje.

Openingstijden
De pluktuin is geopend op deze dagen in de maanden juli, augustus en september zolang er bloemen zijn om te plukken. Kijk voor de actuele openingstijden op de website.

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje