Restaurant PIT

Vind de ingrediënten voor ongekende culinaire hoogtepunten

Restaurant PIT bevindt zich achter een authentieke, fraaie gevel aan de doorgaande weg in Heeswijk-Dinther. Een modern restaurant met een geheel eigen karakter. Dit blijkt ui de moderne, verfijnde en uitdagende wereldkeuken met hier en daar klassieke invloeden. Het team van Restaurant PIT streeft iedere dag naar het waarborgen van haar kernwaarden: kwaliteit, ambacht en service. En dat lukt ze ook voortreffelijk! Als gast verzekeren zij jou van een totaalbeleving waarbij kleur, geur, smaak, sfeer en gastvrijheid de ingrediënten zijn die samen leiden tot een fijne en gedenkwaardige avond vol culinaire hoogtepunten.

In de keuken van PIT wordt met veel passie en pit gewerkt met lokale, dagverse en uitsluitend seizoensproducten. Ze staan erom bekend dat ze graag meebewegen met trends. Daarnaast houden ze zich voortdurend bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe combinaties en smaaksensaties. En met groot succes, want PIT behoort tot dé restaurants waar jij zeker op culinaire ontdekkingsreis moet gaan. Anders heb je echt nog onvoldoende de smaak van de regio geproefd, en dat kan natuurlijk niet?!

Bij PIT werken ze met verrassingsmenu’s, van 3 t/m 6 gangen. Deze menu’s worden ongeveer elke 3 weken vernieuwd, dus er wordt zeker ingespeeld op de verkrijgbaarheid van regionale versproducten. Ook het wijnaanbod mag er zijn. Wijnen halen ze van dichtbij, ver en heel ver. Altijd zorgvuldig geselecteerd, zodat het eten en de drank elkaar geweldig verrijken. Ze geven je binnen dit Brabantse Juweeltje ook graag een professioneel wijnadvies. Bij PIT haal je alles uit jouw etentje. Doe jezelf een groot plezier en reserveer alvast een tafeltje.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van Restaurant PIT op de website.

Contact

Raadhuisplein 7
5473 GC Heeswijk Dinther

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje