Slagerij Gelderblom van Orsouw

Slagerij Gelderblom van Orsouw

Aan ‘t Dorp in het Brabantse Heesch kun je tijdens jouw verblijf in Brabant dagelijks terecht voor een compleet aanbod aan verse vleeswaren en vleesspecialiteiten. Maar er is méér, veel meer…  Ben je met meerdere personen, dan bieden hun pakketten uitkomst. Barbecue, partypangourmetfondue, steengrill… Ze hebben zelfs uitgebreide mogelijkheden voor verschillende buffetten en opgemaakte koude schotels.

Eigen worstmakerij
Slagerij Gelderblom staat voor kwaliteit en dat proef je! Hun paradepaardje is de eigen worstmakerij. Hier worden naar eigen recept en ambachtelijk procedé de mooiste vleeswaren gemaakt. Ambacht en vakmanschap gaan hier hand in en hand en dat proef je! Hun alom geprezen slagersachterham wordt er al 4 jaar gemaakt, exact zoals Harry van Orsouw dat vroeger altijd gedaan heeft.

Streekproducten
Ook de inmiddels vertrouwde gebraden gehakt komt uit de vakkundige worstmakerij. Van de hoogste kwaliteit varkens- en rundvlees tot de lekkerste kruiden en specerijen; alles wordt ambachtelijk samengesteld en bereid en dat proef je. Ook sommige bekende streekproducten verlaten hun eigen slagerij. Neem bijvoorbeeld de Heesche ham, balkenbrij en niet te vergeten het rookvlees… Stuk voor stuk lokale toppers die de slagers van Gelderblom van Orsouw vol passie en vakmanschap maken.

Hartje Heesch
Bij Slagerij Gelderblom van Orsouw streven ze naar perfectie en bieden kwaliteit, innovatie, gemak, service & klantvriendelijkheid. Bij hen ben je geen nummer, maar een uitdaging. De uitdaging is om jouw verwachtingen te overtreffen. Daartoe stellen ze alles in het werk. Ervaar het zelf en stap Bourgondisch Brabant binnen… bij Gelderblom van Orsouw in hartje Heesch.

Contact

’t Dorp 44
5384MC Heesch

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje

Slagerij Gelderblom van OrsouwSlagerij Gelderblom van OrsouwSlagerij Gelderblom van Orsouw