Boerderijwinkel ‘Bij ons thuis’

Denk je aan Brabant, dan denk je aan het heerlijke bourgondische leven. Daar hoort lekker eten en drinken bij. Het liefst lokaal verkregen.

Bij boerderijwinkel ‘Bij ons thuis’ is ongekend smakelijk Limousine rundvlees verkrijgbaar. Dit ras staat bekend om zijn uitstekende vleeskwaliteit. ‘Bij ons thuis’ voegt daar nóg meer waarde aan toe, want in de boerderijwinkel tref je uitsluitend het vlees aan van eigen limousinerunderen met het Beter Leven 2-sterren keurmerk. Dat betekent dat er in de lokaliteit écht aandacht wordt besteed aan het dierenwelzijn.

Het vlees van de koeien is in de boerderijwinkel te koop; zowel portieverpakkingen als vleespakketten. Van biefstuk tot gehakt, van heerlijk BBQ-pakket tot entrecote… het is allemaal van perfecte kwaliteit. Ook vind je bij ‘Bij ons thuis’ heerlijke kruiden, evenals marinades en sauzen om je rund- en varkensvlees mee te kruiden of marineren. Ben je op zoek naar inspiratie, dan ben je er ook helemaal aan het goede adres?! Ze voorzien je graag van overheerlijke recepten, zowel voor de beginnende als de vergevorderde kok.

Wie Brabant bezoekt, moet zeker ook Brabants proeven. Met de grote keuze vleesproducten van ‘Bij ons thuis’ van eigen Brabantse bodem, gaat dat prima lukken. Zet daarom beslist dit Brabants Juweeltje op uw ‘to do-list’ tijdens uw bezoek aan de regio.

Contact

Stoppelveldseweg 4
5473 RR Heeswijk Dinther

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje