Pannenkoekenhuis Heesch

Kan jij ook zo genieten van een heerlijke pannenkoek? Denk bijvoorbeeld aan een seizoenspannenkoek, zoals één met verse aardbeien of asperges. En wat te denken van een specialiteitenpannenkoek zoals de Javaanse kip pannenkoek of Apfelstrudel pannenkoek? Liefhebbers weten dan ook massaal de weg te vinden naar Pannenkoekenhuis Heesch, gevestigd aan de doorgaande weg van Heesch naar Oss. Barry, Monique en hun teamleden heten je er van harte welkom. Een restaurant dat een warme, gezellige en ongedwongen sfeer ademt, waardoor je je er direct thuis zult voelen! En er is meer…

Het Heesche pannenkoekenhuis heeft nog veel meer in huis dan de allerlekkerste pannenkoeken. Zo tref je op de lunchkaart de smakelijkste gerechten aan, zoals een Italiaanse bol met pulled chicken. Ook kan een keuze gemaakt worden voor een heerlijke omelet met zalm of on der andere een broodje hamburger XXL. En wat te denken van de borrelkaart: bitterballen, kibbeling, frikadelletjes én nog veel meer?! Tot de nagerechten behoren hun befaamde Marsala Choco Truffelbol (18+) en Tony’s Chocolonely Caramel ijscoupe. Kortom, dit Brabants Juweeltje staat bekend om de lekkerste pannenkoeken, gerechten én desserts. Een heuse aanrader, ongeacht of je ze voor de lunch, het diner of de borrel bezoekt!

Ook een speciaalbierencafé is ondergebracht in het pannenkoekenhuis. Als speciaalbierliefhebber word je daar op jouw wenken bediend. Je zult verbaasd zijn over de heel uitgebreide bierkaart. Laat jouw smaakpapillen een dansje maken dankzij de bierkeuze die helemaal bij jou past. Maak je wensenlijstje op untappd en kom gezellig – met een paar biervrienden – genieten van het bijzondere assortiment.

Gaat de voorkeur uit naar het afhalen van een pannenkoek, gerecht, dessert of compleet menu? Kan ook al bij Pannenkoekenhuis Heesch. Bel ze gerust, dan wordt het tijdig voorbereid.

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje