Vakantiepark Zevenbergen

Ontrafel ‘t geheim van de Maashorst vanuit dit unieke vakantiepark

Rust en ruimte, dat is precies wat je kunt verwachten bij Vakantiepark Zevenbergen. Het vakantiepark met mooie bungalows ligt geweldig centraal tussen Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven. Fraai verborgen in de bossen is het park gevestigd in Heesch, in het deel dat bijna tegen Schaijk aan ligt. Aan de noordwestelijke zijde bevindt zich het grootste natuurgebied van Noord-Brabant, de Maashorst. Dit natuurgebied met zijn 3.500 hectare aan natuurpracht vormt een echte uitdaging om te ontdekken. Het mag best bijzonder genoemd worden dat nog heel veel Nederlanders nooit eerder de Maashorst hebben betreden. Daarmee is de Maashorst misschien wel het best bewaarde recreatieve geheim van Nederland. Maar… vanaf Vakantiepark Zevenbergen krijg je alle kansen om het geheim te ontrafelen en te ontdekken. Dat kan te voet, met de fiets of andere vervoersmogelijkheden zoals de E-Step, Fluisterstep, Me-mover, Hoge Bi-fiets, Solex, et cetera. Bij de receptie van het park maken ze je graag wegwijs in de lokale (verhuur)mogelijkheden.

Alsof het nog niet genoeg is; het Vakantiepark wordt ook ontsloten door een ander bijzonder natuurgebied: de Hooge Vorssel. Daarin bevindt zich een arboretum, het bomenpark genaamd. Vanaf Zevenbergen wandel je zo naar de vijver. Het slingerend wandelpad eromheen leidt je weer mooi terug naar het vakantiepark. Aan de vijver zelf is het befaamde restaurant ’t Bomenpark gevestigd. Daar schrijven ze ‘lekker’ met hoofdletters.

Het autovrije Vakantiepark Zevenbergen, met de aansprekende huurbungalows, kenmerkt zich door sereniteit. De kleinschaligheid van het vakantiecomplex, waar het heel prettig logeren is, vergroot de privacy van haar gasten. Opgesierd door vele sier- en watervogels vormt het bovendien een unieke bezichtiging. Van Bosfazant tot Roodhalsgans, van Bergeend tot Flamingo… je treft ze alle aan op het unieke vakantiepark vlakbij Schaijk, Zeeland, Nistelrode, Oss en Uden. Voor de jonge en sportieve bezoeker zijn er bovendien kleinschalige faciliteiten aanwezig. Denk hierbij aan de twee speeltuintjes, jeu de boules, tennis, tafeltennis, groot schaakbord, een basketbalbasket en een zonnevijver. Wil je voor korte of langere tijd vakantievieren bij een heus Brabants Juweeltje? Zet Vakantiepark Zevenbergen dan bovenaan jouw lijstje!

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Vakantiepark Zevenbergen.

Neem alvast een kijkje